Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zagonom XP-jev
Problem z zagonom XP-jev
AMD1 ::
Ob zagonu računalnika se mi pokaže dektop, kjer pa je le ena mapa, ki sem jo imel nekaj časa res na namizju sedaj pa je ni več. Ne pokaže se nič drugega, tudi start meni ne in nič ne morem izbrati,tudi miškin kazalec se ne pokaže. Potem ko se pokaže namizje računalnik nekaj časa še melje potem pa preneha-verjetno se v ozadju nalagajo določneni programi. Tudi kombinacija CTRL-ALT-DEL ne prime. Računalnik nato ugasnem s kratkim pritiskom na gumb za vklop. Ko računalnik ponovno zaženem se ta povsem normalno zažene in tudi ko potem uporabljam programe vse povsem normalno deluje. Če ga restartam se zgodba ponovi, sledi ponoven restart in spet deluje normalno. To se dogaja 1 teden,od takrat ko se mi je med igranjem NFS računalnik nenadoma resetiral. V tistem času so se naložile tudi nekatere nadrgradnje za win XP.
Zanima me kaj storiti ker me to zelo moti in ne bi rad formatiral.
Zanima me kaj storiti ker me to zelo moti in ne bi rad formatiral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen zagon win 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 5077 (3390) | seba-beba |
» | USB ključ NE dela !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3673 (3434) | Lukael |
» | Problem z uporabniškim računomOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1428) | Tajsk |
» | ZUNANJI DISK - WD My Book 320GB - TezaveOddelek: Strojna oprema | 1839 (1594) | ru7 |
» | 2 problema: BIOS čaka + onboard -> pci grafična !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1645 (1251) | Suly |