Forum » Izdelava spletišč » sredisnka poravnava - Dreamweaver 8
sredisnka poravnava - Dreamweaver 8
mikesi ::
Mene bi pa zanimal kuko se v MD8 nardi sredinsko poravnavo celotne strani (če je to sploh izvedljiv), se prav da bi se stran vedno postavlal na sredino pr uporabniku ne glede na monitor pa brskalnik
Hvala, LP
Hvala, LP
JOKER ::
Mislim, da je to tako :
Označiš zunanji okvir tvoje vsebine in spodaj imaš možnost: ALIGN: Center
Upam, da si iskal to ... javi.
Označiš zunanji okvir tvoje vsebine in spodaj imaš možnost: ALIGN: Center
Upam, da si iskal to ... javi.
Dodaš en DIV, ki bo vseboval celotno stran in mu v cssu določiš "margin-left:auto; margin-right:auto;"
mikesi ::
Ko označim zunanji okvir ne najdem nikjer možnosti za poravnavo, razen za text znotraj okvirja...
Glede tega DIV-a: a bi se dal to za laike napisat
Hvala
Glede tega DIV-a: a bi se dal to za laike napisat
Hvala
JOKER ::
Glej, če imaš ti kompletno vsebino strani narejeno v tabeli, enostavno klikneš zunanjo tabelo in spodaj se ti pokažejo ukazi za označeno tabelo.
Med ostalim imaš ukaze: Rows , Cell , CellPad, CellSpace, Border ... itd.
In zraven je tudi ta ukaz, ki sem napisal: Align, ter v okencu označiš poravnavo: Left - Right in Center .
Med ostalim imaš ukaze: Rows , Cell , CellPad, CellSpace, Border ... itd.
In zraven je tudi ta ukaz, ki sem napisal: Align, ter v okencu označiš poravnavo: Left - Right in Center .
Hja, mam celo stran narjeno z layerji, a se pol še da, al rajš spremenim v tabelirano zadevo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 348610 (7747) | sunniegoldie |
» | Pomoč pri centriranjuOddelek: Izdelava spletišč | 1366 (956) | s1l3 |
» | Podrta oblika straniOddelek: Izdelava spletišč | 1411 (1090) | echoman |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9919 (7718) | nuuush |
» | HTML in resolucija ekranaOddelek: Izdelava spletišč | 1749 (1599) | MihaFirst |