Forum » Izdelava spletišč » Kako spraviti spletno stran iz SandBox-a
Kako spraviti spletno stran iz SandBox-a
redkoenig ::
Na strani optimizacija.eu - povečajte obisk spletne strani sem objavil članek o tem kako spraviti spletno stran iz SandBoxa. Povejte kaj si mislite o tem. Upam, da bo komu v pomoč. Hkrati vas vabim, da sodelujete v naši spletni anketi.
izdelava spletnih strani, spletni marketing - www.red-orbit.com
optimizacija strani - www.optimizacija.eu
rkasteli ::
Člank je dobr napisan in pojasne zakaj je tvoja stran v sand boxu sam ne pojasneš pa kako jo dejansko spravt vn iz sandboxa prej akor v 6 mescih tko kakor je napisan naslov....si omenu nekej metod ampak nobena ni ziher...Tko da škoda sm bil že vesel ko sm brau naslov da se bom rešu tega pr parih straneh tko da očitno se bom še naslednjih nekaj mesecov igral v peskovniku Pa še to tist k mi je zadnjič spizdu lopatko iz peskovnika prosim če mi jo da nazaj k mami noče druge kupt
rkasteli
Točnega načina kako stran spravit iz sandboxa ne ve nihče (razen Googla). Po mojem mnenju pa lahko pospešiš zadevo s tem da Googla prepričaš da nisi spamer in da ti lahko zaupa. Jest osebno kšnih resnih problemov s SandBoxom nisem imel. Tudi če mi je stran padla notr sem dodal malo povezav iz drugih strani, pa redno posodabljal vsebino in je kr hitro spet prišla med rezultate - nikol nisem čakal 6 mescev Predlagam, da dobiš kakšno povezavo iz pomembnih in relevantnih strani - samo ne preveč na enkrat..
aja..pa sej lopatko ti bo kupu pa stric Google
aja..pa sej lopatko ti bo kupu pa stric Google
rkasteli ::
Če je stran "komercialna" to vrjetn deluje,problem imam z eno stranjo ki sem jo naredil za podjetje in naročnik hoče da je "čista" kar se povezav in reklam tiče poleg tega pa hoče uvrtitev na goglu med prvih 10...
rkasteli
rešitev = enosmerne povezave na stran...maš članke, maš bloge, maš forume... no problem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274049 (3467) | edi123 |
» | Zakaj me Google ignorira ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2235 (2022) | redkoenig |
» | Vpis v googlov iskalnikOddelek: Izdelava spletišč | 2392 (2137) | Vice |
» | Kako opimizirati internetno stran, da je čim višje na teh brskalnikih (google,najdi.sOddelek: Izdelava spletišč | 1418 (1246) | glinik |
» | Googlov botek noče povozit strani?!Oddelek: Izdelava spletišč | 1854 (1350) | Brilko |