Forum » Pomoč in nasveti » Volan Thrustmaster Enzo Wireless problem
Volan Thrustmaster Enzo Wireless problem
kixs ::
Evo, nabavil sem si ta volan. Je brez FFB, kar pa me sploh ne moti.
Problem se je pojavil pri nekaterih spilih (NFS:Carbon, F1GP2, TNFS). Da po nastavitvi kontrol v igri enostavno vedno deluje zavora!? Zacnes igrat in ti gre v rikverc ali pa samo drzi zavoro.
Pri Colin McRea Rally 2 in ToCA3 volan deluje brezhibno. Vec iger nisem probal.
Kaj narediti? Ce bi bil kriv volan, potem ne bi deloval v nobeni igri. Tako pa mi ni nic jasno?!?
Probal sem z razlicnimi nastavitvami, potegnil dol dodaten software iz Thrustmastra in kalibriral volan, itd... pa brez uspeha. Tudi varijanto s tremi osmi sem probal, pa vseeno ne dela.
PS:
Cakam pa na odgovor od Thrustmaster supporta
Problem se je pojavil pri nekaterih spilih (NFS:Carbon, F1GP2, TNFS). Da po nastavitvi kontrol v igri enostavno vedno deluje zavora!? Zacnes igrat in ti gre v rikverc ali pa samo drzi zavoro.
Pri Colin McRea Rally 2 in ToCA3 volan deluje brezhibno. Vec iger nisem probal.
Kaj narediti? Ce bi bil kriv volan, potem ne bi deloval v nobeni igri. Tako pa mi ni nic jasno?!?
Probal sem z razlicnimi nastavitvami, potegnil dol dodaten software iz Thrustmastra in kalibriral volan, itd... pa brez uspeha. Tudi varijanto s tremi osmi sem probal, pa vseeno ne dela.
PS:
Cakam pa na odgovor od Thrustmaster supporta
bzp ::
Al je bila tako neumna resitev da te je sram povedat, al samo uzivas ko ves da bo se kdo imel isti problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri volan (plus pledala in menjalnik)?Oddelek: Kaj kupiti | 2576 (1563) | borutz |
» | Kateri volan za PCOddelek: Kaj kupiti | 1546 (1342) | Tomaž |
» | WRC World Rally Championship 3Oddelek: Igre | 2522 (1926) | skyline |
» | simulacija vožnje avtaOddelek: Pomoč in nasveti | 4406 (3344) | ganjaman |
» | Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11297 (6326) | mzidy |