Forum » Kaj kupiti » sposoja notebooka?
sposoja notebooka?
GripTape ::
A kdo mogoce ve, ce si je mozno pri kaki firmi sposodit notebook za nekaj casa (recimo kak mesec) in ce obstaja, koliko to kaj stane; Sestra rabi, ker gre studijsko za nekaj casa v Nemcijo.
lp
lp
msmiha ::
Nevem če bi ga tebi posodli meni bi ga 100% pri PCXu, ker od njih uvažamo robo in mamo pogodbo, da lahko vzamemo na revers. To pomeni, da si lahko sposodimo kar si čemo
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
andrej ::
ampak s tem tudi prevzemas doloceno odgvornost. ce vzames recimo kaksen kos harvera ni problema, prenosniki pa niso ravno poceni...
Jaz sicer imam en rabljen prenosnik na zalogi, vendar ga ne morem posodit - prodam pa ga...
Jaz sicer imam en rabljen prenosnik na zalogi, vendar ga ne morem posodit - prodam pa ga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3158 (1628) | RutS |
» | Ni miru za jekleno pest (6): CNet-ov download.com spodbuja k piratiziranjuOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8600 (7772) | Phantomeye |
» | Windows 7 x64Oddelek: Operacijski sistemi | 1956 (1396) | Pina |
» | Izposoja prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (1810) | zee |
» | Connecting through WAN Miniport (PPP0E) failed ? error 678Oddelek: Omrežja in internet | 3349 (3220) | jl |