☰

» »

Kaj trenutno igrate?

Kaj trenutno igrate?

««
64 / 64
»
»»

Jezus ::

Deus Ex prva igra.

D3m ::

Gran Turismo 1 (PS3)
|HP EliteBook|R7 8840U|

Seljak ::

Cca 15 let(morda še več) nisem nabavil nobene strelske igre in danes sem se "prisilil" in kupil igro Bodycam. In ja, zelo mi je všeč. Super realistična grafika, super zvok,izjemen fizikalni sistem, ki pa bo dobil super update 2.9.26. Zares mi ni žal nakupa ;)

Seljak ::

Začel sem igrati "Ready or Not". Bila je v akciji in sem si rekel, morda pa bo dobra. Tudi ocene ima dobre.
Za 1x lahko rečem "kapo dol" ekipi, ki je naredila igro. Zelo dobra taktična igra, kjer prevzameš ekipo specialcev.
Sem se kar vrnil z mislimi 15 let nazaj 8-)
Skratka priporočam vsem, ki imajo radi taktiko in se spoznajo oz.vedo kako se stvari streže ;)

Bl4ckSw4n ::

Onimusha: Way of the Sword

Gregor459 ::

Stalker 2
Sniper Elite Resistence

D3m ::

LEGO Hobbit.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Jerry000 ::

Igram how to get your stolen Steam account back prva edicija. Upam da ne bo predolgo :D

dronyx ::

Jerry000 je izjavil:

Igram how to get your stolen Steam account back prva edicija. Upam da ne bo predolgo :D

Ta se mi zdi težka. Praktično souls like ali še težje. Kako so pa ti lahko ukradli račun?

Hatchback678 ::

Meni so ga enkrat ukradli ampak mi ga je uspelo dobiti nazaj relativno hitro, sem se pa potil na veliko :D.

Če pa si ga prodal in ga hočeš dobiti nazaj potem pa vso srečo.

Bl4ckSw4n ::

Control: Resonant.

Magic1 ::

A to ste bili brez dvojne avtentikacije, da so vam ga uspeli sunit? Tudi jaz sem imel par let nazaj obdobje, ko sem konstantno dobival obvestila o poskusih. Zdaj je pa kar potuhnilo.
Magic

Predsednik11 ::

Ja dvojno preverjanje je nujno.
««
64 / 64
»
»»