Forum » Igre » Kaj trenutno igrate?
Kaj trenutno igrate?
Seljak ::
Cca 15 let(morda še več) nisem nabavil nobene strelske igre in danes sem se "prisilil" in kupil igro Bodycam. In ja, zelo mi je všeč. Super realistična grafika, super zvok,izjemen fizikalni sistem, ki pa bo dobil super update 2.9.26. Zares mi ni žal nakupa
Seljak ::
Začel sem igrati "Ready or Not". Bila je v akciji in sem si rekel, morda pa bo dobra. Tudi ocene ima dobre.
Za 1x lahko rečem "kapo dol" ekipi, ki je naredila igro. Zelo dobra taktična igra, kjer prevzameš ekipo specialcev.
Sem se kar vrnil z mislimi 15 let nazaj
Skratka priporočam vsem, ki imajo radi taktiko in se spoznajo oz.vedo kako se stvari streže
Za 1x lahko rečem "kapo dol" ekipi, ki je naredila igro. Zelo dobra taktična igra, kjer prevzameš ekipo specialcev.
Sem se kar vrnil z mislimi 15 let nazaj
Skratka priporočam vsem, ki imajo radi taktiko in se spoznajo oz.vedo kako se stvari streže

dronyx ::
Hatchback678 ::
Meni so ga enkrat ukradli ampak mi ga je uspelo dobiti nazaj relativno hitro, sem se pa potil na veliko :D.
Če pa si ga prodal in ga hočeš dobiti nazaj potem pa vso srečo.
Če pa si ga prodal in ga hočeš dobiti nazaj potem pa vso srečo.
Magic1 ::
A to ste bili brez dvojne avtentikacije, da so vam ga uspeli sunit? Tudi jaz sem imel par let nazaj obdobje, ko sem konstantno dobival obvestila o poskusih. Zdaj je pa kar potuhnilo.
Magic