» »

Kaj trenutno igrate?

Kaj trenutno igrate?

««
63 / 63
»
»»

PacificBlue ::

Igral sem Halo: Master Chief Collection,
pa sem prekinil zaradi Battlefield 6, ga igramo po petkih zvecer s parimi kolegi, kar se ne zgodi ravno pogosto. Zabavno:)
I’m out.
:3

Luckyoo ::

cebelar123 je izjavil:

zlo dobra zgodba

cebelar123 ::

Luckyoo je izjavil:

cebelar123 je izjavil:

zlo dobra zgodba

Če si uzival v Detroit become human potem probaj to igro.

Bi ti znala biti všeč. Lahko jo igrata tudi dva

Seljak ::

Ti dve igri sta obe zelo dobri. Obe sem preigral. Če bi se odločal katera je meni boljša bi takoj izbral Detroit become human
Igra na trenutke tako realistično prikaže kam gre ta naša "evolucijska človeška pot". Zelo dobra zgodba, lepa grafika, super zasnova.
Obe igri pa ponudita zelo napeto vzdušje in kar je fascinantno več različnih koncev. Vse je odvisno od igralca kako se bo igra zaključila. Odločati se moraš hitro in kot pri šahu razmišljati tri ali štiri poteze naprej.
Zelo priporočam ljubiteljem igranja takšnih zvrsti iger, kjer ni pomembno samo streljanje in klanje nasprotnika, ampak radi med igranjem malce napnejo možgane.

yayo ::

Dying Light The Beast. Tretjič v življenju igram prvoosebno igro s ploščkom. Prva je bila Exhumed (Powerslave) na PS1, druga Killzone 2 na PS3, tole pa igram na pcju. Dodge s preslednico mi ni šel, pa sedaj ugotavljam, da je igranje na PS5 kontrolerju kar udobno tudi, ker ni veliko streljanja. Za moje roke dual sense šiša XBox kontroler, kateri mi začne polzeti pri bolj adrenalinskih delih.

Seljak ::

Ker imam dopust in ker je PC prost sem si spet privoščil po več letih premora Euro truck simulator 2. Zares so ga lepo polikali. Kupil sem mapo Slovenije in bivših republik Yu in je prav lepo peljati virtualno po naših in sosednjih državah. Kupil sem prvi kamion brez da bi vzel kredit in to za 130.000EUR, ki sem jih zaslužil v enem dnevu 8-).
Seveda sem kupil rabljenega, ampak v odličnem stanju z vsega 4.000 prevozenih kilometrov (Volvo-ta). Sedaj pa še nabavim prikolice in cisterne in gasa po EU 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Seljak ()

Polda ::

Solider of fortune.
««
63 / 63
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1439496637 (21386) risudoan456
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

746153505 (37583) oo7
»

Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )

20544142 (22161) msms
»

Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )

22244009 (29725) Sc0ut

Več podobnih tem