Forum » Loža » Lan party v MC Kotlovnica
Lan party v MC Kotlovnica
Webko ::
V Mladinskem centru Kotlovnica, bo od petka 10. do sobote 11. novembra 2006 potekala prava mrežna zabava oz. po domače lan party.
Za vse žejne zabave in dobre igričarske in računalniške družbe!
Več informacij na naslovu www.kotlovnica.si/lan/
Dobrodošli!!
Za vse žejne zabave in dobre igričarske in računalniške družbe!
Več informacij na naslovu www.kotlovnica.si/lan/
Dobrodošli!!
- spremenil: Webko ()
Tody ::
tole je pa en orng poliglot delal... Mogoče bi celo toporišiču poslal stran ?
A celo monitor da bi človek imel sabo ! Ne ga srat...
A celo monitor da bi človek imel sabo ! Ne ga srat...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Webko ::
Skratka, poslal sem vam vabilo.
Nisem rekel da se morate udeležiti, še manj sem pa prosil za komentarje v takem smislu kot prešnja dva.
Z veseljem sprejmem predloge, še z večjim veseljem sprejmem pomoč pri organizaciji in izvedbi. Takega nezrelega odziva ne bi pričakoval na Slo-techu...
ĐoniRey: nihče te ne sili v nič, še manj si želimo tvojih komentarjev
g. Todorovic: [edit - malce žaljivo...], prosil bi Vas če mi lektorirate stran tako kot bi se Vam zdelo primerno. Za plačilo boš dobil trikrat toliko kot jaz za postavitev strani, organizacijo in izvedbo. Morda si opazil sarkazem v tem stavku?
Stran ponuja prve informacije o dogodku (popolnoma neprofitnem dogodku), ki se bo odvijal v Mladinskem centru Kotlovnica.
Na kratko, s takimi komentatorji se nimam več namena ukvarjati, če kdo želi še kakšne dodatne informacije pa me lahko kontaktirate preko strani navedene v prvem post-u.
Lep pozdrav,
Primož Jeras
Nisem rekel da se morate udeležiti, še manj sem pa prosil za komentarje v takem smislu kot prešnja dva.
Z veseljem sprejmem predloge, še z večjim veseljem sprejmem pomoč pri organizaciji in izvedbi. Takega nezrelega odziva ne bi pričakoval na Slo-techu...
ĐoniRey: nihče te ne sili v nič, še manj si želimo tvojih komentarjev
g. Todorovic: [edit - malce žaljivo...], prosil bi Vas če mi lektorirate stran tako kot bi se Vam zdelo primerno. Za plačilo boš dobil trikrat toliko kot jaz za postavitev strani, organizacijo in izvedbo. Morda si opazil sarkazem v tem stavku?
Stran ponuja prve informacije o dogodku (popolnoma neprofitnem dogodku), ki se bo odvijal v Mladinskem centru Kotlovnica.
Na kratko, s takimi komentatorji se nimam več namena ukvarjati, če kdo želi še kakšne dodatne informacije pa me lahko kontaktirate preko strani navedene v prvem post-u.
Lep pozdrav,
Primož Jeras
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Webko ()
Tody ::
Jah meni je prav žal, jest sem se tudi trudil na veliko projektih pa so jih spluval, obiščite oddelek Izdelava spletišč, pa boste videli da je na svetu še veliko ljudi, ki se je zelo potrudil po svojih močeh, toda v očeh nekoga drugega ste zaradi par napak in napačnega formuliranja besedil zgubili vso vrednost.
Na napakah se učimo :)
Na napakah se učimo :)
Buldožer ::
Fanta mal kulture prosim! Vaju čist nič ne stane.
Sicer pa je čist lepo, da se nekdo spravi organizirat take zadeve.
Le tako naprej.
Sicer pa je čist lepo, da se nekdo spravi organizirat take zadeve.
Le tako naprej.
Več glav več ve. No, ni nujno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Španska policija preiskala prostore tamkajšnjega "SAZAS-a", aretirala odgovorne zarad (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 16144 (13660) | antonija |
» | Tekmovanja in treningi - SlovenijaOddelek: Igre | 1084 (930) | nuclear |
» | Adi Smolar - KoncertOddelek: Sedem umetnosti | 3866 (2814) | JercSI |
» | Internet dostop na planiniOddelek: Omrežja in internet | 1362 (1253) | Opkow |
» | Avtorsko nadomestilo tudi za uporabo interneta?Oddelek: Loža | 2793 (2078) | matjash |