» »

Če bi delali v oglaševalskem podjetju..

Če bi delali v oglaševalskem podjetju..

Tero ::

..in bi morali pripraviti scenarij za tv oglas.
Povejte vaše ideje kako bi uporabali za:

- novi model Fiat-a
- damske vložke
- robčke
- WC papir
- pralni prašek
- računalniške tipkovnice
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

aljazh ::

hmm... ali je kakšnemu copywriterju zmanjkalo idej? >:D :D

strictom ::

Uf to je pa moja tema!!! :D

Napišem ideje za vse reklame ko pridem iz rekreacije.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Ziga Dolhar ::

https://dolhar.si/

ali3n ::

Dobre ideje so predrage, da bi jih kdorkoli zastonj trosil naokoli po forumih... :D

Edit:
openad dejansko laufa? 8-O :D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ali3n ()

Tero ::

jaz nimam veze z nobeno agencijo samo pač ko sem gledal tv sem si zamislil da je včasih dobro reklamo precej težko naredit.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tero ::

Torej?
NIč idej?
Dajte kje imate domišlija?;)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

whatever ::

-WC papir:

Hm... recimo ena top pička vzame zadnjo preostalo rolo enga cheap a'la šmirgl papir sekret papirja s sabo na WC (recimo da je WC v hiši narjen kot kak javni WC, se pravi z režo zgoraj in spodaj), in začne vzdihovat kot med sexom. Nakar pride njen frajer domov, čuje njene vzdihe/krike ki prihajajo iz sekreta, se mu zdi sumljivo in pogleda skozi režo pod kabino, kjer se vidijo sam njene noge in rola seveda tega cheap toaletnega papirja. Frajerju se posveti in ji poda skozi zgornjo režo nov, kvaliteten sekret papir, ki ga pička vzame, nakar se sliši samo še zadovoljujoč damičin vzdih (kot pri orgazmu kao). Še zadnja fotka proizvoda s sloganom in to je to. :D
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

whatever ::

Mam še grobo idejo za pralni prašek, na drugačno tematiko od sekret papirja. Mogoč razdelam do konca, če je kermu ql ideja za sekret papir.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

V-i-p ::

No, da jaz izlijem malo moje (pre)bujne domišljije na tipkovnico ;)

- novi model Fiat-a
Parkirišče. Mična gospodična stoji zraven svojega nevoznega avtomobila, ki ima prazne gume. Po mobitelu razlaga svojemu šefu, da bo zamudila hudo pomemben sestanek. Šef nori, da mora nujno priti. Zraven, v sosednjem boksu sedi šminker v precej nobel športnem kupeju in pogovor posluša. Precej važno vzdiguje glavo in namiguje z kretnjami gospodični, da ima precej hiter avto in da ji lahko "frajersko" pomaga. Gospodična pogleda proti njegovemu avtu in stopi proti njegovemu boksu. Frajer se že namuzne, kako da je zmagal in "jo dobil", ko gospodična pride do njegovega avta, ampak se ne ustavi, temveč stopi mimo njega še boks dalje, kjer zraven našega novega fiata stoji nek preprost mladenič in ga prosi za pomoč. Čez nekaj trenutkov se naša junaka odpeljeta mimo "frajerja", kjer mu gospodična pokloni pomenljiv pogled, "frajer" pa za njima gleda z izbuljenimi očmi. Potem pa tisti "Novi Fiat. Zapeljal bo tudi vas", ali kaj podobnega, pa logo od firme in je...

- damski vložki
Mlada punca, sedi na svoji postelji, zraven še dve prijateljici, smejijo se in si nekaj kažejo, ko v sobo stopi njena mama. Punce nekaj hitro skrijejo pod odejo, da mama ne vidi. Sumljivo jih pogleda, hčer in kolegici pa ji namenijo tak nedolžen pogled. Mama jih vse premeri, začudeno pogleda, a ne reče nobene. Se obrne, gre ven in zapre vrata in malo postoji. Spet sliši, kako se punce smejijo naprej. Skomigne z rameni in odide v kopalnico. Tam iz police vzame škatlo novih damskih vložkov in vidi, da je škatla prazna in se obrne nazaj, kot bi sumila, da so krivci tam, od koder je ravnokar prišla. Potem logotip firme in novih vložkov ter nežen ženski glas ki reče: Novi allways slim. Všeč so marsikomu!

- robčki
Fant, punca, na travniku, romantičen piknik. Fant zapeljuje svojo izbranko in zgodi se kemija, da se začneta poljubljati in valjati po tleh. Smejita se, dražita, žgečkata... kamera pokaže, kako fant tresočih se rok vzame velik in mamljiv sendvič in ga nežno pelje proti ustom svoje punce, da bo lahko ugriznila v mamljiv sendvič. Oči ima zaprte. Fant ima cmok v grlu in ko že pride skoraj do njenih ust, mu iz sendviča vsa vsebina pade punci na lepo obleko. Čez nekaj trenutkov punca zavpije in pokaže se tema, potem pa logo firme in napis: Novi robčki Sweet iz Palome. Uporabni marsikje.

- WC papir
Na javnem stranišču. Kamera od zgoraj pokaže dva možakarja, ki opravljata veliko potrebo. Eden bere zraven časopis, drugi se dolgočasi. Možak brez časopisa opazi da ni papirja in potrka možaku v sosednjem wc-ju, ter mu pove da ni paprirja in ga prosi, če mu ga lahko da on. Možak s časopisom pove nazaj, da tudi v njegovem ni bilo papirja in da se mu je to že dostikrat zgodilo in zato nosi zraven svojega. Prijazno mu "odtrga" nekaj krpic in mu ga ponudi pod steno. Potem kamera pokaže kako možak z svojim wc papirjem stopi iz stranišča in gre do umivalnika, si lepo umiva roke in se gleda v ogledalo. Kamera pokaže v ogledalu, kako mimo čisto potiho stopiclja možak, ki je rabil wc papir, tako čudno hodi, da gledalec takoj ve, da se ni obrisal, a kamera ujame kako beži ven, s tistimi parimi krpicami papirja pod pazduho. Kamera pokaže možakarja pred umivalnikom, kako začudeno gleda za njim. On vseeno, četudi se ni obrisal, nasmejan gre ven in takrat napis: Novo iz Zewe. Tudi vas bo zamikalo!

- pralni prašek
Kamera pokaže sobico mladega para. Punca se huduje in hodi po sobi, ter iz tal pobira kose oblačil svojega fanta. Kamera pokaže, kako fant mirno sedi pred TV-jem, gleda nogomet in je čips. Punca mu izza hrbta jezno reče: Le kdaj se boš naučil prat perilo? Potem tema, napis: Novi Ariel. Poizkusite ga! Spet slika, pa kamera pokaže fanta, čez par dni, ko stopi iz stanovanja, s polnim naročjem umazanega perila, punca za njim začudeno gleda, fant stopi do sosednjega stanovanja pozvoni in odpre mu mična mladenka. Nameni ji kar najbolj nedolžen pogled in jo najbolj butasto vpraša: Vam lahko operem perilo?

- računalniška tipkovnica
Kamera pokaže okusno urejeno pisarno. Za dvema pisalnima mizama sedita urejena mlada poslovneža. Vidi se, da je že pozno, da sta delala dolgo. Eden zazeha in vpraša sodelavca: Bi končala za danes, pozno je že? Drugi mu odgovori: Lahko ja, bova jutri nadaljevala. Kamera pokaže prvega kako se strinja in pokima, ter začne pospravljati svoj prenosni računalnik in ostalo potrebno opremo v torbo. Potem kamera pokaže kader, kjer prvi konča s pospravljanjem in si čez rame obesi svojo torbo. Kamera pokaže še drugega, ki ravno zvija kabel nove tipkovnice, si jo da pod pazduho, se nameni proti izhodu in čisto nedolžno vpraša svojega sodelavca: Greš? Kamera pokaže začudenega sodelavca, potem tema in napis: Logitech Business Keyboard. Ne boste se ji mogli odreči!

Kaj takega, recimo ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

whatever ::

Za Fiat in pralni prašek sta ql ideji IMHO, unga za sekret papir pa ne štekam.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

BigWhale ::

Saj vseeno kaksna je reklama, najbolj pomembno je to, da je na koncu reklame fineprint, ki ga nihce ne vidi, ce ravno ne pritisne pavze.

Pise pa kaj v stilu: "Rezultati dobljeni s samo-oceno pri 50 zenskah"

Vsakrsna podobnost z resnicnostjo NI zgolj nakljucna. ;)

Marketingarji so prvi, ki bi jih poslal, da kolonizirajo kak planet. :P

OwcA ::

Skorajda univerzalen recept. Najprej pokažemo delček prejšne reklame za isti izdelek, ravno toliko da je razpoznavno, potem preskočimo na črn zaslon z velikim belim napisom:

"Več kot boste pokupili ______, manj vas bomo posiljevali s slaboumnimi reklamami. Poskusite, ne bo vam žal!"

Še celo virusni marketing bi se lahko šli:

"Imate dovolj?"

"Vam gredo na živce?"

"Naredite svoje za bolj gledljiv TV program!"

...
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Jan987 ::

Owca ta bi bla dobra:D :D :D

Loki ::

subliminalna sporocila.
kaj bi se matral z izvirnostjo oglasa, katerega itak ne bo nihce gledal, ker bodo cakali na zacetek Spet doma ali limonade.:))
pa se bush jih uporablja. maislim kaj se hocete?
I left my wallet in El Segundo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

Tody ::

Ker so prepovedana ? :D Drugače bi jih seveda že tlačil notri :D

Matev ::

V-i-p
jaz tud tistga o wc papirju čist NIČ ne štekam

drugi so pa mal težko razumljivi
sploh za prašek (kao da punca zgubi fanta če kupi tak prašek?!?)


drugače pa reklama za damske vložke je super

Loki ::

bush naj bi jih uporabljal v zadnji politicni kampanji. ce jih lahko uprava, zakaj ne vsi?:8)
I left my wallet in El Segundo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

Morfejus1 ::

Kolk plačaš? Ideje danes več niso zastonj :)

Zgodovina sprememb…

Morfejus1 ::

"Hm... recimo ena top pička vzame zadnjo preostalo rolo enga cheap a'la šmirgl papir sekret papirja s sabo na WC (recimo da je WC v hiši narjen kot kak javni WC, se pravi z režo zgoraj in spodaj), in začne vzdihovat kot med sexom. Nakar pride njen frajer domov, čuje njene vzdihe/krike ki prihajajo iz sekreta, se mu zdi sumljivo in pogleda skozi režo pod kabino, kjer se vidijo sam njene noge in rola seveda tega cheap toaletnega papirja. Frajerju se posveti in ji poda skozi zgornjo režo nov, kvaliteten sekret papir, ki ga pička vzame, nakar se sliši samo še zadovoljujoč damičin vzdih (kot pri orgazmu kao). Še zadnja fotka proizvoda s sloganom in to je to. "

Prežvečeno. Ko načrtovalcem oglaševalnih akcij zmanjka idej, se ponavadi zatečejo k namigovanju na seks.

Matev ::

heh... koci :)

tudi jaz mislim da ženske zagotovo ne bi kupovale takega papirja
tipi pa zaradi označb in pedrofobije tudi ne


tako da bi takšna reklama bila verjetno antireklama

nastyboy ::

WC papir:


Dva tipa prneseta ogromno WC papirjev pred hišo in začneta obmetavat, drevesa avto, po hiši gor...kao bedarija/maščevanje. Nato potegne kolega ven še en paket ta pravga pralnega praška, ko kolega grdo pogleda. Lahko bi se zaključlo nekako v slogu, Ni vsak WC papir samo WC papir...


LP

Sergio ::

Troslojni WC papir ImePodjetja - Za posrat dober.

Izpostavljat je treba ocitne resnice :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Damjan Jagar ::

Buahahaha, vse bom prodal! >:D
http://jagar.si

dmok ::

WC papir: ženska pospravlja belo perilo v pralni stroj, naenkrat prime za moške gate, jih pogleda, se skremži ter jih hitro vrže v pralni stroj. Napis na ekranu: "Toaletni papir ImePodjetja. Ko vam ni hvaležna samo vaša rit." 8-)

d.

Bob Rock ::

mlad par se pripelje z novim fiatom pred trgovino. Gresta v trgovino in kupita damske vlozke, robcke, wc papir in racunalnisko tipkovnico. Potem pa prideta domov in se ga napijeta. 8-O
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Morfejus1 ::

he,he

V-i-p ::

Krufefiks, kako nekateri ne štekate oglasa za skeret papir? ;) Mišljeno je tako, da ko prvi opazi, da nima papirja in prosi drugega, mu le ta da svojega, ki ga ima od doma. A taprvi je prvič videl "tako dober sekret papir" da ga ni hotel ponucat. Zato je raje odšel z neobrisano ritjo, ampak vsaj dober sekret papir mu je ostal ;P
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Saladin ::

Dobra pesem je polovica dobrega oglasa.

Najdi catchy pesem primerno oglasu in potem naredi oglas primeren pesmi.

Simple as that.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Saladin ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Tarzančki - velika potreba (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11515144 (11037) zee
»

Pametni toaletni poklopač (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10211429 (7749)          
»

Fizični gumbi Amazon Dash so se prijeli (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
12241776 (36970) djurodrljaca
»

Kakšen procesor in grafo imate

Oddelek: Strojna oprema
465374 (4637) Riff
»

iStranišče

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
332681 (2681) Neandertalec

Več podobnih tem