Forum » Zvok in slika » CorelDraw effect
CorelDraw effect
SJesso ::
A kdo ve, koko v CorelDraw-u narest kvalitetn "plastic" efekt (Plastic se imenuje u Photo-Paintu
Tomi ::
Kaj takšnega moraš delati v PhotoPaintu, in sicer imaš ( vsaj za 10 ) opcijo Effects, in tam je verjetno tudi plastic..
metrodusa.blogspot.com
Tomi ::
Ups, slabo sem prebral..
Kaj pa če narediš image v Drawu, in ga potem izvoziš v Photo Paint?
Kaj pa če narediš image v Drawu, in ga potem izvoziš v Photo Paint?
metrodusa.blogspot.com
Marjan ::
Ne vem če je to TO.
Samo mene zanima kako na neki sliki, ki je razmazana, zameglejna - naredit lepo, razločno (npr napis)
Menda se da? Vsaj zadovoljivo!?
Vsaj lokalno, samo na enem delu slike...
Samo mene zanima kako na neki sliki, ki je razmazana, zameglejna - naredit lepo, razločno (npr napis)
Menda se da? Vsaj zadovoljivo!?
Vsaj lokalno, samo na enem delu slike...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marjan ()
SJesso ::
No, stvar je v tem, da stranka rab u vektorsk oblik, zato, ker ma različne velikosti (tud zlo velike). Zato bitna slika rata kockasta
totimato ::
Najprej narediš v paintu - shraniš. Če imaš celoten paket, je zraven pri graphic utilities Corel Trace (pri 10ki je). Tam lahko bitne slike pretvarjaš v vektorske zelo dobro. Je precej nastavitev pa tudi presetov (recimo Clipart ali pa Photo High), če se ti ne da mantrat.
meni je tako najlažje
lp
totimato
meni je tako najlažje
lp
totimato
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corel DrawOddelek: Programska oprema | 1684 (1282) | Picero |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2122 (1795) | harvey |
» | Izrezati objek iz ene slike s Corel drawOddelek: Programska oprema | 2651 (2572) | pr2501 |
» | Photoshop - tiskarna!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3974 (3675) | lonz |
» | RAČUNALNIK RoLAN EXTREME CORE 2 DUO E6600 2,4 GHz/2GB/320GB/DVD-RW/8800GTS 320MB???Oddelek: Kaj kupiti | 2155 (1785) | opeter |