Forum » Strojna oprema » dell inspiron 6400 in bluetooth
dell inspiron 6400 in bluetooth
micka ::
Morebitne lastnike omenjenega prenosnika prosim za pomoč. Enostavno povedano bluetooth mi ne dela. Preko hot tipke je vklopljen wlan in bluetooth, v biosu tudi nastavljen na enabled, le v device managerju je vidno kot da nima nameščenega driverja. Je imel kdo od vas podoben primer in kako ste ga rešili? Bila sem že na dell-ovi support strani "poguglala" povsod in rešitve še nisem našla.
Pomoč??
Pomoč??
dadooo ::
Neki podobnega, pa da ne odpiram.
Imam prenosik HP Compaq nx6110 in povsod piše (prospekti..)da ima bluetooth, ampak jaz nenajdem oz. nevem kaj naj delam.
Pomoč dobrodošla.
Imam prenosik HP Compaq nx6110 in povsod piše (prospekti..)da ima bluetooth, ampak jaz nenajdem oz. nevem kaj naj delam.
Pomoč dobrodošla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dadooo ()
m.i.h.a. ::
Je v device managerju mogoče rumen vprašaj pri BCM2045?
No, če je odgovor pritrdilen, bi znali problem rešiti gonilniki na tem linku:
http://ftp.us.dell.com/network/R127314.EXE
Sporoči, če bo delovalo.
Ps: problem je že na dell-ovi strani z gonilniki, ker med driverji za ta notesnik ne pokaže pravega gonilnika za BT, ampak ga je treba "ročno" poiskati.
No, če je odgovor pritrdilen, bi znali problem rešiti gonilniki na tem linku:
http://ftp.us.dell.com/network/R127314.EXE
Sporoči, če bo delovalo.
Ps: problem je že na dell-ovi strani z gonilniki, ker med driverji za ta notesnik ne pokaže pravega gonilnika za BT, ampak ga je treba "ročno" poiskati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno iščem driverOddelek: Pomoč in nasveti | 2822 (1622) | zuz3k |
» | Driverji za DEll inspiron in sistemska particijaOddelek: Operacijski sistemi | 796 (707) | solatko |
» | Dell inspiron 6400-network (ne delaOddelek: Strojna oprema | 1048 (691) | videk88 |
» | Windows 7 in brezžična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2987 (2398) | Berni_01 |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33109 (10172) | zuz3k |