Forum » Strojna oprema » Problem z novim gamepadom
Problem z novim gamepadom
Rotaidal ::
Kupil sem gamepada in sicer: Bullfrog Blue Touch Edition SL-6541! Najdete ga tu klik
Sledil sem navodilom in napravil vse kot v navodilih piše! Pol pa komaj čakam da zaigram Pes 6, pol pa se začnejo problemi
Ko se igra začne igralec sam brca v levo stranin jaz ne pritisnem dobenega gumba
Šel sem v kontrolno ploščo in v krmilnike za igre in tam šal pod lasnosti za gamepad... pol pa sem opazil to klik v onem levem kvadrateku je x čist levo... Problem pa je v tem da ga ne znam spravit na sredino...
Ve kateri kaj je narobe??
Sledil sem navodilom in napravil vse kot v navodilih piše! Pol pa komaj čakam da zaigram Pes 6, pol pa se začnejo problemi
Ko se igra začne igralec sam brca v levo stranin jaz ne pritisnem dobenega gumba
Šel sem v kontrolno ploščo in v krmilnike za igre in tam šal pod lasnosti za gamepad... pol pa sem opazil to klik v onem levem kvadrateku je x čist levo... Problem pa je v tem da ga ne znam spravit na sredino...
Ve kateri kaj je narobe??
EagerWolf ::
Mas tut gumb auto in pa clear...
Mogoce imas kaf vkljuceno za avtomatko tipko?
Poizkusi s tipko clear ... mogoce jo moras nekaj casa drzati, mogoce kombinacija tipka clear plust aktivriana tipka ... pojma nimam. samo lahko bi bilo to.
LP
Mogoce imas kaf vkljuceno za avtomatko tipko?
Poizkusi s tipko clear ... mogoce jo moras nekaj casa drzati, mogoce kombinacija tipka clear plust aktivriana tipka ... pojma nimam. samo lahko bi bilo to.
LP
I never eat a pig couse a pig is a cup!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fahrenheit aka. Indigo ProphecyOddelek: Igre | 2470 (961) | Zmajc |
» | Kateri gamepad za PC in kje ga kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 5872 (3316) | opeter |
» | FIFA 12 PC - KAKO UBRANIT 11mOddelek: Igre | 2773 (2198) | thebaloh |
» | Pro Evolution Soccer 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9923 (6168) | Rotaidal |
» | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1411 (1048) | Matej_K |