Forum » Strojna oprema » nek mali problem z grafično kartico
nek mali problem z grafično kartico
Shegevara ::
živjo!
moj problem je ta, da ko na mojem starem računalniku zaigram igro Civilization 4. Igra ni "iz travnika" je original,
ostale specifikacije so pa za igro nadpovprečne, razen grafična kartica ki ravno da poganja.
je sicer nvidia fx 5200 128-bit z najnovejšimi driverji pa tem.
ko pa igram že prej omejeno igro, se mi čez čas vedno pojavi tale problem:
se pravi čudne barve pa to, predolgo čakanje,......
je mogoče tak problem odpraviti?
moj problem je ta, da ko na mojem starem računalniku zaigram igro Civilization 4. Igra ni "iz travnika" je original,
ostale specifikacije so pa za igro nadpovprečne, razen grafična kartica ki ravno da poganja.
je sicer nvidia fx 5200 128-bit z najnovejšimi driverji pa tem.
ko pa igram že prej omejeno igro, se mi čez čas vedno pojavi tale problem:
se pravi čudne barve pa to, predolgo čakanje,......
je mogoče tak problem odpraviti?
- spremenil: Shegevara ()
Good Guy ::
ene težave z grafo...(pregrevanje)
poglej mal za starejšimi driverji...
poglej mal za starejšimi driverji...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
ja sej sm na to tudi pomislu sam sm mislu da to ne pride vpoštev k je igra sorazmerno "mlada" tak da sm to opustu. Se pravi res potrebno starejše driverje? al novo grafo?
Good Guy ::
probi še z driverji..če maš možnost si sposod drugo grafo....
http://goo.gl/7ItKpU
dunlop1 ::
ma jz mam tud eno vprašanje ko grafo navijem mi po dveh minutah zamrzne comp.
pa jo ne za vlk hvala za pomoč
lp
pa jo ne za vlk hvala za pomoč
lp
dunlop1 ::
aha ma jz pa ram lahk za 300 gor dam pa je vse vredi ko pa cpu povečam pa zamrzne sprut tak da nevem ka je narobe
no dans se mi je še enkrat to pojavilo. Sedaj pa, ko poskusim zalaufat igro mi napiše
wtf a kdo lahko pomaga, ali je tu težava s taistim problemom kot zgoraj. Če je tako, vredu, takoalitako dobim nov komp
Zagon tega programa ni uspel, ker komponente boost_python-vc71-mt-1_32.dll ni bilo mogoče najti.
wtf a kdo lahko pomaga, ali je tu težava s taistim problemom kot zgoraj. Če je tako, vredu, takoalitako dobim nov komp
ni potrebna pomoč.
igro sem reinstaliral, posodobil gonilnike, in tako naprej...
rešitev se mi je pokazala ko sem imel vse grafične opcije na HIGH. Ni čudno da me je ven metalo.
igro sem reinstaliral, posodobil gonilnike, in tako naprej...
rešitev se mi je pokazala ko sem imel vse grafične opcije na HIGH. Ni čudno da me je ven metalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica se pregrevaOddelek: Strojna oprema | 4067 (3651) | Leprechaun |
» | NVIDIA problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1389) | SloBiscuit |
» | Problem z grafično HD 5870Oddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (893) | techsloth |
» | kaj je narobe- občasni black screen-->SPET!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6073 (4497) | Rainbow Dash |
» | Popačena grafika na AGP8.0X prenosuOddelek: Zvok in slika | 1074 (997) | Vlady |