Forum » Izdelava spletišč » Internetna stran
Internetna stran
bobsaap ::
Pozdravljeni!
Rad bi si postavil svojo internetno stran, ampak sme na tem področju zelo velik nepoznavalec vsega in me zato zanima ali je to zelo težko naredit in kako zakomplicirano je? Npr. da bi lahko imel neki svoj naslov ( www . nekaj . si ) ki bi ga lahko našel tudi preko googlovega iskalnika itd.? Kako naredit ta naslov, kako potem stran urejati,..ali je naslov plačljiv,...a bi se ljublo komu kaj več o tem povedati oz me malo podučiti!?
Že vnaprej lepa hvala!
LP
Rad bi si postavil svojo internetno stran, ampak sme na tem področju zelo velik nepoznavalec vsega in me zato zanima ali je to zelo težko naredit in kako zakomplicirano je? Npr. da bi lahko imel neki svoj naslov ( www . nekaj . si ) ki bi ga lahko našel tudi preko googlovega iskalnika itd.? Kako naredit ta naslov, kako potem stran urejati,..ali je naslov plačljiv,...a bi se ljublo komu kaj več o tem povedati oz me malo podučiti!?
Že vnaprej lepa hvala!
LP
http://www.slo-fishing.si
- premaknil iz Omrežja in internet: ToniT ()
iMark ::
Ti rabiš srver, domeno in pol daš sletno gor. Ne, domeno je treba plačat. Se dobi tudi veliko strani s tutoriali za spletne strani, poglej malo po ST-ju. Drgač pa maš en zastonjski program za spletne in sicer NVU, ampak je kr neki. Jaz delam v Dreamweaverju, ki je pa tudi najboljši. Ubistvu ni težko, če boš pa s kodami pisal stran, pa se jih boš mogu nauči, za začetek je pa dovolj v design-u.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273925 (3343) | edi123 |
» | E-pošta in drugo gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3652 (3231) | Jerry000 |
» | Cena postavitve računalniške straniOddelek: Pomoč in nasveti | 4142 (2092) | shadeX |
» | Spletna stran na lastnem serverjuOddelek: Pomoč in nasveti | 3294 (2802) | #000000 |
» | Server Doma!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1447) | DeeCoy |