Forum » Strojna oprema » Router Canyon CN-BR1 problem
Router Canyon CN-BR1 problem
Ex0rC|5t ::
Imam problem z navedenim routerjem, in sicer:
Imamo kabelski internet preko tega routerja, interni IPji so:
192.168.1.2
192.168.1.3
192.168.1.4
od routerja pa 192.168.1.1
In kadarkoli hostam igro v warcraftu III, noben od ostalih dveh IPjev ne more joinat v igro, oziroma jih diskonekta iz igre(povežejo se v igro preko interneta, ne preko LAN-a, za vse ostale igralce dela o.k.)
Forwardal sem porte, ki so potrebni za hostanje, internet dela na vseh računalnikih, ampak pri tem pa je vedno nekaj narobe.
Ima kdo kako idejo ?
Imamo kabelski internet preko tega routerja, interni IPji so:
192.168.1.2
192.168.1.3
192.168.1.4
od routerja pa 192.168.1.1
In kadarkoli hostam igro v warcraftu III, noben od ostalih dveh IPjev ne more joinat v igro, oziroma jih diskonekta iz igre(povežejo se v igro preko interneta, ne preko LAN-a, za vse ostale igralce dela o.k.)
Forwardal sem porte, ki so potrebni za hostanje, internet dela na vseh računalnikih, ampak pri tem pa je vedno nekaj narobe.
Ima kdo kako idejo ?
Ex0rC|5t ::
Pozabil povedat, da so porti že forwardani, pa kljub vsemu ostaja težava.. torej:
lahko igramo, ampak ne vsi trije naenkrat..če joina tretji, drugega diskonekta in obratno..
nekaj sem slišal o "loopback-u", da ga mogoče moj router ne podpira.. any hint ?
lahko igramo, ampak ne vsi trije naenkrat..če joina tretji, drugega diskonekta in obratno..
nekaj sem slišal o "loopback-u", da ga mogoče moj router ne podpira.. any hint ?
jan01 ::
Pri wowu moraš pri drugih dveh spremeniti te default porte za povezovanje... Server ne more dostopati do vseh vas na routerju na istem ipju z istimi porti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 344396 (44852) | ignats |
» | Za strokovnjake; forwardiranje portov za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1723 (1276) | Rok Woot |
» | Kako nastaviti router?Oddelek: Omrežja in internet | 8507 (7533) | Miha_T |
» | Zunanji in notranji IP nasloviOddelek: Pomoč in nasveti | 2361 (2197) | StratOS |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4925 (4444) | SasoS |