Forum » Programska oprema » Norton + Norman = težave???
Norton + Norman = težave???
Looney ::
Že od prej imam Nortona, sedaj pa sem si namestila še Normana. Nastali so problemi. Windowsi so zmrznili. Normana sem odstranila in težave so izginile? A tadva programa ne moreta delovati na isti mašini?
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
jurre ::
se skoraj vedno so bili problemi pri socasni uporabi 2 antivirusov, ker se pac stepeta med seboj.. ni priporocljivo to delat
Obstaja kakšen način, da ju prepričam v sodelovanje?
jype ::
Norton = težave
Pobriši norton antivirus ven, pa jih bo manj.
Še bolje, če pobrišeš windows (če jih slučajno ne potrebuješ).
Pobriši norton antivirus ven, pa jih bo manj.
jurre ::
tezko, zakaj bi rabila sploh 2? Bolje en kvalitetn kot 2 ki se tepeta med sabo.. Uskladit jih bo pa tezko, ker vsak skenira po svoje in gledata oba iste datoteke po racunalniku in ne moreta oba dostopat do njih istocasno, tako da bojo vedno neki problemi.
Norton je pa res bolj tak antivirus ja.. se znebis se ga tezko, ker ostane polno krame po registrih
Norton je pa res bolj tak antivirus ja.. se znebis se ga tezko, ker ostane polno krame po registrih
MihaFirst ::
ja, načeloma je z dvema anti-virusnima programoma res sranje... ampak men McAfee pa Nod32 odlično sodelujeta...
www.gamma.si
tezko, zakaj bi rabila sploh 2?
Ker mi eden ne zadostuje.
Slučajno jih potrebujem.
A potem obstaja kakšna možnost, da bi mi obadva delovala? Kakšne spremembe v nastavitvah?
Me pa zanima, če kdo ve, zakaj so mi Winsi zmrznili šele ko sem ponovno zagnala komp, medtem, ko mi pri inštalaciji in uporabi obeh ni nič štekalo?
Ker mi eden ne zadostuje.
Slučajno jih potrebujem.
A potem obstaja kakšna možnost, da bi mi obadva delovala? Kakšne spremembe v nastavitvah?
Me pa zanima, če kdo ve, zakaj so mi Winsi zmrznili šele ko sem ponovno zagnala komp, medtem, ko mi pri inštalaciji in uporabi obeh ni nič štekalo?
MihaFirst ::
nekateri pač ne pašejo skupi...
kaspersky noče ničesar, med tem ko je McAfee-ju vseeno...
kaspersky noče ničesar, med tem ko je McAfee-ju vseeno...
www.gamma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CES 2014: Znamka McAfee gre na smetišče zgodovineOddelek: Novice / Varnost | 9637 (7256) | opeter |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11747 (9110) | frikihamster |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9424 (7676) | fruti |
» | Kompletna antivirusna zaščitaOddelek: Programska oprema | 2317 (1816) | Paramedic |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5999 (5024) | BigFoot |