Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik zmrzuje
Računalnik zmrzuje
nightraider ::
Mam sledeči problem, računalnik mi občasno zmrzuje včasih dela cel dan brez problemov drugič pa nenehno zmrzuje ko pride v windowse ali pa še prej. Ko zmrne in ga resetiram gori na ohišju samo rdeča lučka, včasih piska ali pa gorijo obe lučki in se nič ne zgodi. Pred kratik sem menjal disk ampak so problemi bili že prej. Kaj mi storiti ? računalnik je star 3 leta, mam pa AMD 2600, 1 gb ram, matsonic plato, 2x 160 gb, LG napajalnik 450 w, GF4 grafo.
Gamez0r ::
Zdaj ne vem ali je 1 dolg pisk in se ponavlja ali je pa 1 daljši in mu sledita še 2 kratka al kako daj malo opiši kako piska npr:
beeeeep beeeeep beeeeep beeeeep
ali
beeeeep beep beep
beeeeep beeeeep beeeeep beeeeep
ali
beeeeep beep beep
WTF!
ZLOky ::
Najprej preveri vse komponente (kartice), če dobro sedijo v "slotih" (daj jih ven pa nazaj not). Lahko da kje nimaš dobrega stika in ti zato zmrzne ob različnih trnutkih.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2531 (1778) | btzajla |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5094 (3222) | Riff |
» | Težava s BIOS - omOddelek: Pomoč in nasveti | 4922 (4586) | luka9 |
» | Zamenjal 2 plati, pa se nobena ne odviza. je mogoče kaj drugega krivo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1302) | DominusSLO |
» | BEEEEP...BEEEEP...BEEEEP ????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2402 (1997) | prestopnik |