Forum » Pomoč in nasveti » uTorrent - odperanje porta...
uTorrent - odperanje porta...
Muks ::
Ne vem situacija je taka pred kratkim sem imel star komp in mi je download z Azureousom delu super skoraj vedno 40 kb/s 50KB/s +
Zdej mam now komp download dela zelo počasi, po ta novem firewall izklapljam ko downloadam imam XP sp2, nod 32, port na clientu nastavim na 49152 vendar ko kliknem "preveri če so vrata odprta" napiše port xxx does not appear to be open...
1. Kaj nej še naredim?
2. A moram posegat v nastavitve routerja????
-Uporabljam trenutno uTorrent!!!
3. A je lahko download slabši tudi zaradi druge mrežne kartice mam pa plato PS5W deluxe mrežna kartica je integrirana se mi zdi??!!
Tnx za pomoč!!!
Zdej mam now komp download dela zelo počasi, po ta novem firewall izklapljam ko downloadam imam XP sp2, nod 32, port na clientu nastavim na 49152 vendar ko kliknem "preveri če so vrata odprta" napiše port xxx does not appear to be open...
1. Kaj nej še naredim?
2. A moram posegat v nastavitve routerja????
-Uporabljam trenutno uTorrent!!!
3. A je lahko download slabši tudi zaradi druge mrežne kartice mam pa plato PS5W deluxe mrežna kartica je integrirana se mi zdi??!!
Tnx za pomoč!!!
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Azareus - nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 879 (806) | OmegaBlue |
» | je net prepočasen ?? 10-14/sOddelek: Omrežja in internet | 1623 (1482) | Tac20 |
⊘ | bitcomet (problem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (1022) | OmegaBlue |
⊘ | Problem z ASUS WL500gOddelek: Omrežja in internet | 2064 (1754) | CaqKa |
» | težavez MSN preko ruterja ne dela zvok, kamera delaOddelek: Omrežja in internet | 1462 (1392) | kreki |