» »

racunalnik dela podobno kot ce bi instaliral 2 antivirusa-vse zmrzne

zeleknot ::

Ok zadeva je taka-vse je delalo normalno dokler nisem zvečer prizgal racunalnik in hotel iti na internet in mi je napisalo da je trenutno slaba povezava in sem kot vedno izklopil in vklopil modem in ugasnil racunalnik ker se ni internet takoj povezal(povezal se je tekom noci), ko sem zjutraj prizgal racunalnik je vse delalo 100x počasneje-start se priziga 20 sekund in če hočes odpreti ikono traja 1 minuto (nicesar noce odpreti) . zagnal sem safe mode in upal da lahko tam prestavim racunalnik na prejsni cas pa zal nimam nobenega datuma-tako da to ni mogoce. defragmentiral sem disk in tudi to ne pomaga, z kaspersky antivirusom sem pregledal za viruse pa jih ni, tako da ne vem kaj naj naredim vec. v safe modu-pa lahko grem na internet in vse dela kul. PS tudi disc scan sem sem probal pa zal v safe modu ne morem obkljukati -automaticaly fix file system errors. pa se to nisem nicesar instaliral ze vec kot 1 mesec tako da...
Prosim pomagajte.

Hvala

papameneger ::

Kaksen racunalnik pa imas mene je namrec zajebaval napajalnik ni dobil zadost elektike pa je delalo pocas da si popi..
ali pa ti je disk sel namrec to je tudi lahko krivo

lp

zeleknot ::

hm..
imam celeron 2600, navit na 2800 (zdej ce je to fora- navitga mam ze 1 let in pol).???

;-) ::

Torej ti trdiš da če instaliraš 2 antivirusa računalnik zmrzne? WTF a sem jaz Bog ker mam instaliranih 5, po možnosti pa še vse naenkrat zaženem ko grem spat...

=LOL=

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

whatever ::

1. "odvij" računalnik in naj vse laufa na default frekvenci za začetek
2. probaj zalaufat Windows v normalnem načinu in sicer brez da bi se skušal povezati v internet (odklopi modem iz mrežne)
3. poglej v device manager če gre morbit za problem z driverji (če maš kake vprašaje kje)
4. zalaufi memtest in ga pusti laufat čez noč
5. enablaj s.m.a.r.t. v biosu če že nimaš
6. mogoč je kaka fora z DMA, da ti disk deluje v PIO namest v DMA?
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

whatever ::

pa prečekiraj v task managerju kateri proces ti jemlje preveč resursev
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

R33D3M33R ::

tudi disc scan sem sem probal pa zal v safe modu ne morem obkljukati -automaticaly fix file system errors.

Poženi raje konzolo:

Start->Run->Cmd

Vpiši:

chkdsk C: /R /X, kjer je C: črka tvojega diska

EWEER: bahanje s tem koliko antivirusnih imaš, je čisto mimo. Ne bi debatiral o tem v tej temi, ampak je bilo o takih primerih že ogromno napisano.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ukash virus

Oddelek: Informacijska varnost
147219 (4483) Hayabusa
»

Internet Explorer auto run on startup