Forum » Programska oprema » Kako bi gledu na ekran druzga pcja na mrezi?
Kako bi gledu na ekran druzga pcja na mrezi?
Kmet ::
zanima me ce je mozno dostopat do screena oz ekrana druzga pcja na mrezi... in sicer
mas 5 racunalnikov na mrezi in en k je pac sef.... in ta bi rad vidu kaj delajo usluzbenci brez da bi oni vidsl da so pod nadzorom....
dostopat se da prek oddaljene pomoci... samo ce nekdo dela na unem pcju skensla povezavo...
ma kdo resitev ?
hvala lepa
mas 5 racunalnikov na mrezi in en k je pac sef.... in ta bi rad vidu kaj delajo usluzbenci brez da bi oni vidsl da so pod nadzorom....
dostopat se da prek oddaljene pomoci... samo ce nekdo dela na unem pcju skensla povezavo...
ma kdo resitev ?
hvala lepa
jebes tehniko
Kmet ::
kako se to nastima tud sanja se mi ne?
sm zloadu pa installeru...zdej sm pa u skripcih
tnx za pomoc...
sm zloadu pa installeru...zdej sm pa u skripcih
tnx za pomoc...
jebes tehniko
pviran3 ::
1.Na oba računalnika namestiš ta program in nastaviš geslo.
2.Pri urci moraš vidt slikco VNCja, kar pomeni da deluje.
3.Nato na rač, na katerem bi gledal sliko druzga rač odpreš VNC Viewer in vtipkaš IP ali ime rač, katerega bi rad gledal, seveda vtipkaš še geslo rač.
4. Zadovoljno gledaš namizje druzga rač in mu mešaš štrene
2.Pri urci moraš vidt slikco VNCja, kar pomeni da deluje.
3.Nato na rač, na katerem bi gledal sliko druzga rač odpreš VNC Viewer in vtipkaš IP ali ime rač, katerega bi rad gledal, seveda vtipkaš še geslo rač.
4. Zadovoljno gledaš namizje druzga rač in mu mešaš štrene
bosmla ::
se sam mam vprasanje: Kako pa naredit, da ne serverju ne bo ikonce (torej, da nadzorovani sloh ne vidi, da ga gledajo )?
Gwanaroth ::
Namesto VNCja, priporočam Remote Administrator, ki ponuja precej dodatnih možnosti + omogoča skrivanje tray ikone.
Lights often keep secret hypnosis..
bastadu ::
Namesto VNCja, priporočam Remote Administrator, ki ponuja precej dodatnih možnosti + omogoča skrivanje tray ikone.Edina slabost: ni free
antonija ::
@Kmet: Ce to delas kot sef na sihtu dej mal zakone precekirat, ker to zna bit ze kaksno krsenje zasebnosti ali kaj podobnega...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
rebro ::
Bok!
Js sam uporabljam Remote Administrator 2.2,obstaja pa že mnda 3.0, ki je samo malce polepšan...2.2 je ful dober, pa še zlo easy za poganjanje za računalnik...gor maš opcij ogromno, res vse, kar hočeš: remote control, remote view, FTP(ki je resda bolj počasen, vendar za male fajle kot nalašč, pa še posebej ga ne rabiš nastavljat) in telnet...imaš možnost nastavljanja porta, možnost skritja tray-a...v bistvu vse.
Jaz ga uporabljam za dostop na server, kjer mi remote connection v windowsih zmeraj nalaga poldrugo stoletje, RAdmin pa kar skoči gor, uporabljam ga preko ADSL1M/256k, vendar tudi prek pizzicato povezave ni dosti slabše...
LP ... Rebro
Js sam uporabljam Remote Administrator 2.2,obstaja pa že mnda 3.0, ki je samo malce polepšan...2.2 je ful dober, pa še zlo easy za poganjanje za računalnik...gor maš opcij ogromno, res vse, kar hočeš: remote control, remote view, FTP(ki je resda bolj počasen, vendar za male fajle kot nalašč, pa še posebej ga ne rabiš nastavljat) in telnet...imaš možnost nastavljanja porta, možnost skritja tray-a...v bistvu vse.
Jaz ga uporabljam za dostop na server, kjer mi remote connection v windowsih zmeraj nalaga poldrugo stoletje, RAdmin pa kar skoči gor, uporabljam ga preko ADSL1M/256k, vendar tudi prek pizzicato povezave ni dosti slabše...
LP ... Rebro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljeni restart in logonOddelek: Pomoč in nasveti | 1555 (1319) | Tr0n |
» | Trenutno naj brezplacen program za povezavo namizjaOddelek: Omrežja in internet | 1826 (1449) | Bug |
» | Povezava dveh računalnikov - VNC različiceOddelek: Programska oprema | 2930 (2556) | #000000 |
» | Polna kontrola drugega PCja/desktop/remoteOddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1092) | Racunalnik |
» | Oddaljen dostop - NUJNO !Oddelek: Programska oprema | 1640 (1460) | Ex0rC|5t |