Forum » Zvok in slika » hkratno snemanje oz. predvajanje večih skladb
hkratno snemanje oz. predvajanje večih skladb
AlesC ::
Pozdravljeni!
Naletel sem na (zame) nerešljiv problem.
Za službo bi moral narediti posnetek, sestavljen iz štirih skladb hkrati, ki bi se potem tudi hkrati predvajale.
En način (in zaenkrat edini, katerega sem se domislil) je, da prinesem štiri CD playerje in vse istočasno vklopim, vsakega s svojim CD-jem notri. Ampak jaz bi rad bil frajer in bi rad naredil en posnetek vseh štirih skladb hkrati. Ima kdo kakšno idejo, kako bi to naredil? Obsataj kak program, ki mi to elegantno naredi, jaz pa zadevo še bolj elegantno zapečem na CD?
Hvala za pomoč.
Lp, Aleš
Naletel sem na (zame) nerešljiv problem.
Za službo bi moral narediti posnetek, sestavljen iz štirih skladb hkrati, ki bi se potem tudi hkrati predvajale.
En način (in zaenkrat edini, katerega sem se domislil) je, da prinesem štiri CD playerje in vse istočasno vklopim, vsakega s svojim CD-jem notri. Ampak jaz bi rad bil frajer in bi rad naredil en posnetek vseh štirih skladb hkrati. Ima kdo kakšno idejo, kako bi to naredil? Obsataj kak program, ki mi to elegantno naredi, jaz pa zadevo še bolj elegantno zapečem na CD?
Hvala za pomoč.
Lp, Aleš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MP3 kvaliteta in velikostOddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1665) | b3D_950 |
» | Nokiina konkurenca Spotifyju se imenuje Music+Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3859 (2915) | Bor H |
» | Nov predlog Uredbe o zneskih nadomestil za privatno in drugo lastno reproduciranje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 11947 (8070) | incognito |
» | S čim ustvarit interaktivni DVDOddelek: Programska oprema | 1858 (1615) | CaqKa |
» | odstraniti vokale iz mp3Oddelek: Programska oprema | 2662 (2491) | JOKER |