Forum » Izdelava spletišč » http://www.pocenigostovanje.com/
http://www.pocenigostovanje.com/
Tody ::
njihovi strežniki so v Nemčiji (no vsaj njihova spletna stran je)
Pinga majo 43 ms, kar je kar dobro...
Nevem no 110 GB za 2.000 sit poleg tega majo nek čuden opozorilni stavek na koncu...
Jest bi jih testiral nekaj časa recimor ene 2 meseca če maš kej resnega če nimaš pa itak vseeno :) 110 GB boš bolj težko tako napolnil
Pinga majo 43 ms, kar je kar dobro...
Nevem no 110 GB za 2.000 sit poleg tega majo nek čuden opozorilni stavek na koncu...
Jest bi jih testiral nekaj časa recimor ene 2 meseca če maš kej resnega če nimaš pa itak vseeno :) 110 GB boš bolj težko tako napolnil
Gorky ::
Pred časom sem analiziral njihovo delovanje. V bistvu nimajo svojih storitev, pač pa imajo zakupljen affiliate paket pri Servage.net ponudniku. Zdaj kako je s samim delovanjem, lastnih izkušenj nimam. Sem pa preko interneta prebral, da je ponudnik precej nezanesljiv in so nekateri imeli kar nekaj problemov.
Kar se pa samega podjetja tiče, pa za tole stranjo "stoji" podjetje Gorec d.o.o., ki ima registriranih vsaj ene 50 domen, kjer na skoraj vseh prodajajo kartuše, tonerje in podoben crap. V glavnem firma k odpira in zapira stacune kot gobe po dezju. Se ne bi ravno šel gostovanja igrat z njimi, ker imaš najbrž več pojma o sami stvari kot oni sami.
Evo ena malenkost,
lp
Kar se pa samega podjetja tiče, pa za tole stranjo "stoji" podjetje Gorec d.o.o., ki ima registriranih vsaj ene 50 domen, kjer na skoraj vseh prodajajo kartuše, tonerje in podoben crap. V glavnem firma k odpira in zapira stacune kot gobe po dezju. Se ne bi ravno šel gostovanja igrat z njimi, ker imaš najbrž več pojma o sami stvari kot oni sami.
Evo ena malenkost,
lp
Jutri pa je že nov dan.
rkasteli ::
Če majo zakupljen prostor pri servage.net kok majo pol suport zrihtan to mi ni blo nikol jasn pr takih firmah.K recimo za nekatere stvari rabš ti fizičn dostop do serverja da jih zrihtaš,al se mogoče motm.Druga varjanta pa je da oni dobijo tvojo pritožbo in jo pol pošlejo naprej to je pa spet dvakrat del. Mi zna kdo razložit kako je zrihtan suport v takih primerih?
rkasteli
Gorky ::
Ko sem jaz gledal pred enem mesecem, so meli še celo tako, da si moral v angleškem jeziku poslat že njim mail za support. Kar je močno neprofesionalno. No zdaj kot kaže tega ni več, kar pomeni, da oni tvoje probleme prevedejo in sporočijo naprej...
Dvakratni del ja. Normalno.
lp
Dvakratni del ja. Normalno.
lp
Jutri pa je že nov dan.
rkasteli ::
Pol brez veze, nastradaš pol na koncu ti k si končni uporabnik.Je pol že bolš če greš na servage.net, se tam prjavš in maš direktn suport dejansko od programerja k vzdržuje te serverje. Nism ravno navdušen da je v verigi za pomoč toliko členov vmes.To je že skor tko kakor tisti telefonček ki smo se ga šli v mali šoli,nekdo je na začetku reku kolo na koncu ko je pršl do tazadnjega v verigi je bil že avion
rkasteli
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rkasteli ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296558 (19850) | hariscorale |
» | Optimalno gostovanje za joomlo?Oddelek: Izdelava spletišč | 6481 (4013) | jelly |
» | OK in poceni gostovanje?Oddelek: Izdelava spletišč | 2976 (2940) | nodrim |
» | Hosting v tujini + prenos domeneOddelek: Izdelava spletišč | 3123 (2571) | gforce |
» | Izkušnje z WebHostingom ServageOddelek: Izdelava spletišč | 2054 (1742) | Brilko |