Forum » Izdelava spletišč » Galerija slik
Galerija slik
roli ::
Zanima me,če obstaja kaka majhna glaerija slik.Rabim samo web upload.In ne sme uporabljati baze.Vendar bi to stvar rad integriral v obstoječo stran.Vendar ne bi rad uporabil i-framesov.Torej,da se jo integrira v tabelo z koščkom kode.
http://www.r00li.com
Tody ::
čist preveč zahteven si...Če boš hotu on the go dodajat slike, brez baze ne bo nič, če nočeš framov, si boš moral kak ajax omislit pa ročno dodajat slike
Backup22 ::
No pa sej obstaja neka galerija (sem jo imel, a je nimam več), katere imena se še ne spomnim (bol probal poiskat..), ki ne rabi baze in slike avtomatsko črpa iz neke mape, thumbnaile pa iz druge mape... Vse kar moraš nardit je, pomenovat slike in thumbse enako..
Edit: že našel, upam da dela :)
Klik
Edit: že našel, upam da dela :)
Klik
//
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Backup22 ()
Hvala za tole.Je super!
Sicer dodajanje preko FTP ni tako priročno je pa vseeno OK.
A je slučajno še kaj podobnega?
Sicer dodajanje preko FTP ni tako priročno je pa vseeno OK.
A je slučajno še kaj podobnega?
PerS ::
Točno to tudi jaz potrebujem... ker delam eno stran, pa na gostovanju nimajo baze...
tko da lahko tudi meni na mail mail pošleš zadevo, pa bom dal jaz na en server...
tko da lahko tudi meni na mail mail pošleš zadevo, pa bom dal jaz na en server...
Če lahko jo uploadej na yousendit.com(tistega obrazca pa ne rabiš izpolnjevat).
meacho ::
Ena super in zelo prilagodljiva galerija je tudi to: SPGM
Galerija se zelo lahko includa na stran, na voljo ima veliko modulov (administracija)...
Galerija se zelo lahko includa na stran, na voljo ima veliko modulov (administracija)...
baker ::
offtopic da ne bom odpiru nove teme:
Je dovoljeno na svojo stran dat sliko z druge strani. Ne da jo uploadaš na svoj server ampak da daš link do slike v < img > in se pač pokaže na tvoji strani?
Je dovoljeno na svojo stran dat sliko z druge strani. Ne da jo uploadaš na svoj server ampak da daš link do slike v < img > in se pač pokaže na tvoji strani?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: baker ()
bluefish ::
ne vem točno, vendar menim, da je vse vredu, če jasno napišeš kje si sliko dobil in daš link do nje oz. do tiste strani.
baker ::
Jest hočem opisat eno novico (ne prekopirat) in met tud kakšno sliko zravn. Na koncu tega opisa je pa vedno link do originalne novice.
Recimo da bi jest opisal slo-tech in dal zravn sliko slo-tech logota. Bi blo to dovoljen?
Recimo da bi jest opisal slo-tech in dal zravn sliko slo-tech logota. Bi blo to dovoljen?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 278625 (1024) | Netrunner |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15912 (11394) | mmorph |
» | izdelava portala - najboljša skripta?Oddelek: Izdelava spletišč | 2367 (1758) | Looooooka |
» | dreamweaver 2004Oddelek: Izdelava spletišč | 1584 (1303) | MmatoO |
» | Upravljanje s spletno stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1994 (1775) | MRB0rYS |