Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je najbolje za pridobivanje 'starih' stvari
Kaj je najbolje za pridobivanje 'starih' stvari
mjk ::
Imam kolega, ki preko interneta išče staro yugo musko, stare filme, ostalo musko iz njegove mladosti :), ki so bile bolj underground, kot pa mainstream.
Ali kdo ve za kak Mule strežnik, ki se ukvarja samo s tem ... ne mainstreamom?
kak dc++ kanal?
torrent site? (verjetno ne obstaja :)
kaj pa kaj drugega? Ima kdo kak predlog, link?
Skratka iščem program / kanal / stran, preko katere bi lahko našel naše, 'naše' in tuje stare albume, filme?
Kak dober site za jugo iz 70,80-ih ?
LP,
Miha
P.S.: Aja še to na čopovi pod MC'om je bila štacuna, ki je prodajala stare plošče/kasete/cdje. Ali kdo ve še za kakšno? Ali je ta še odprta ... ne vem, se mi zdi da sem šel zadnjič enkrat mim pa je bla zaprta ... nisem prepričan, pa bolj mal sem v centru :)
Ali kdo ve za kak Mule strežnik, ki se ukvarja samo s tem ... ne mainstreamom?
kak dc++ kanal?
torrent site? (verjetno ne obstaja :)
kaj pa kaj drugega? Ima kdo kak predlog, link?
Skratka iščem program / kanal / stran, preko katere bi lahko našel naše, 'naše' in tuje stare albume, filme?
Kak dober site za jugo iz 70,80-ih ?
LP,
Miha
P.S.: Aja še to na čopovi pod MC'om je bila štacuna, ki je prodajala stare plošče/kasete/cdje. Ali kdo ve še za kakšno? Ali je ta še odprta ... ne vem, se mi zdi da sem šel zadnjič enkrat mim pa je bla zaprta ... nisem prepričan, pa bolj mal sem v centru :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1033632 (11687) | SVGA |
» | 3.5mm -> toslinkOddelek: Zvok in slika | 6576 (5146) | Mavrik |
» | Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19696 (11315) | CaqKa |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11953 (8413) | AngelOfDeath |
» | Racunalnik -> Reciver (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4892 (4435) | filtr |