Forum » Pomoč in nasveti » snemanje govora
snemanje govora
rajsnedl ::
imam težave s snemanjem govora na comp
na tastarem rač. je zadeva delala bp
zdaj imam nov rač. in s tem seveda novo zvočno, ki pa ni kaj prida kvalitetna
mikrofon imam isti, program za snemanje tudi (recall audio), težava pa je z glastnostjo
pri programu moram močno znižati prag, da se sploh kaj posname, pa še tisto, kar se, je zelo potihem posneto, tako da se pri predvajanju komaj sliši
poskusil sem že vse vhode na zvočni, prav tako sem s programom "nastavitev glasnosti" drsnik microphone nastavil na max, pa nič
je možno težavo odpravit na kakšen način, mogoče z drugim softverom? ali pa sem enostavno falil z izbiro zvočne (C-media AC97 audio device)?
tnx.
na tastarem rač. je zadeva delala bp
zdaj imam nov rač. in s tem seveda novo zvočno, ki pa ni kaj prida kvalitetna
mikrofon imam isti, program za snemanje tudi (recall audio), težava pa je z glastnostjo
pri programu moram močno znižati prag, da se sploh kaj posname, pa še tisto, kar se, je zelo potihem posneto, tako da se pri predvajanju komaj sliši
poskusil sem že vse vhode na zvočni, prav tako sem s programom "nastavitev glasnosti" drsnik microphone nastavil na max, pa nič
je možno težavo odpravit na kakšen način, mogoče z drugim softverom? ali pa sem enostavno falil z izbiro zvočne (C-media AC97 audio device)?
tnx.
jype ::
Nekje v nastavitvah imaš "20dB Mic boost" kljukico. Ne spomnim se kje točno v Windows zadevo najdeš, mislim da je bodisi v control panel/sound oz. v volume manager al kaj je ze pod enim advanced menijem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači snemalni studioOddelek: Loža | 3507 (961) | midiboss |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4145 (3506) | dottor |
» | Program za snemanje kitare na racunalnikOddelek: Zvok in slika | 1934 (1615) | .:joco:. |
» | Katero zvočno kartico kupiti za snemanje glasbeOddelek: Kaj kupiti | 3631 (3442) | Volta |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8585 (5557) | Pyr0Beast |