Forum » Pomoč in nasveti » težava z šumniki
težava z šumniki
bostjan44 ::
težavo imam z šumniki. če pišem tukaj mi delal pisava ok. ko pa želim pisati v wordu ali microsoft outlook pa namesto šumnikov padajo znaki. naj povem da ko pišem v wordu imam nastavljeno pisavo times new roman pa nič ne pomaga
ni pomembno katero pisavo si izberem mi pri vsaki pisavi z zamenja z y , za š pa mi pokaže kot okleoaj samo da ima ravne črte
v microsoft outlook in wordu mi ne delajo šumniki imam slovensko verzijo, kaj je narobej prosim za pomoč
R33D3M33R ::
Rekel bi da imaš napačno nastavljen keyboard layout. Ko pišeš v wordu poglej spodaj desno pri uri, če imaš ikonico SL v modrem okvirju. Če piše kaj drugega, klikni nanjo (medtem ko si v wordu) in spremeni v SL če je slovenščina med jeziki na voljo. Če ne jo dodaš v Regional Options. Če ikonice sploh ni, pritisni kombinacijo Levi Alt + Shift, kar bo preklopilo med jeziki...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
hvala lepa fizikalko za pomoč, upošteval sem nasvet fizikalka, sedaj delajo šumniki, še enkrat hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Photoshop in črka čOddelek: Zvok in slika | 1818 (1751) | #000000 |
» | zakaj mi ne delajo suminiki v internet explorer v winsih XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1018) | Highlag |
» | win2k šumnikiOddelek: Programska oprema | 1059 (937) | lordgreg |
» | problem s šumniki...Oddelek: Operacijski sistemi | 1929 (1760) | berni |
» | Win2000 in sumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1818) | Loki |