Forum » Programska oprema » win2k šumniki
win2k šumniki
overklokan Molj ::
kako bi uštimal d bi angleško verzijo win2k prpravu do tega d bi meu na defaultu CE pisave?
LP matej
LP matej
the one & the only
sasox ::
Najprej obkluki pr Language settings for the system -> Central Europe......pol ma maš tam pr Your locale Slovenia.........pa še spodaj Set default... daš slovenia :)
Če pa tega nimaš pol pa........
Če pa tega nimaš pol pa........
regional settings, tisto ne pali mam že uštimano, sam še zmer se mi v nekaterih prog pojavljajo nedelujoči šumniki
the one & the only
sasox ::
Regional options maš gumbek Set default.. tam daj Slovenia.........pa dobro bi bilo restartat ane :)
ma dragi moj to sm jst že vse poštimu, jst kle sprašujem če obstaje kšn service pack al pa kej tazga kar bi to 100% poštimalo
the one & the only
krucymucy ::
Men se v w2k se ni zgodil, da mi ne bi delal sumniki!!!
Sicer pa jih med instalacijo nalozim in dam SLO kot default, pa je!
Sicer pa jih med instalacijo nalozim in dam SLO kot default, pa je!
men se pa je, npr v mircu, morm za vsak window posebi nastavlat pisavo, deafault je pa ena western
pa npr pr naslovih raznih spletnih strani se mi kerkat zgodi d mi ne napiše šumnikov
pa npr pr naslovih raznih spletnih strani se mi kerkat zgodi d mi ne napiše šumnikov
the one & the only
JLP ::
Če se vseh težav s šumniki hočeš rešit je najboljša nova inštalacija Windows. In že med inštalacijo naštimej slovenščino na default in ostalo na slovenščino.
Live long and prosper!
med inštalacijo sem naštimal vse na slo, sam očitno win niso brez napak ( ma nemoj??)
the one & the only
lordgreg ::
molj.. ma nemoj??
pol že nisi vsepovsod med inštalacijo izbral inštalacije, saj bi v tem primeru tidi pisava v mircu bila nastavljena kot "Pisava CE" ali samo "PISAVA" in nikakor ne Western type pisave
pol že nisi vsepovsod med inštalacijo izbral inštalacije, saj bi v tem primeru tidi pisava v mircu bila nastavljena kot "Pisava CE" ali samo "PISAVA" in nikakor ne Western type pisave
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win2000Oddelek: Operacijski sistemi | 1124 (1001) | Jakka |
» | mirc - ne delajo šumniki!?Oddelek: Programska oprema | 1460 (1391) | pivmik |
» | problem s šumniki v apacheOddelek: Izdelava spletišč | 1955 (1759) | plavko61 |
» | Windows 2000 HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (924) | Ashrack |
» | Win2000 in sumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1817) | Loki |