» »

mp3 predvajalanik

mp3 predvajalanik

tigra ::

Imam problem z novim mp3 predvajalnikom znamke Creative. Ko ga priključim moj računalnik zazna neko USB napravo a ne točno katero. Piše da je prišlo do napake in da je možno da naprava ne deluje pravilno. Mislila sem, da je narobe kaj z napravo, a glede na to, da naprava na mojem starejšem računalniku dela v to dvomim. Potem sem naložila tudi programsko opremo, čeprav bi moralo delovati že brez nje ni sprememb. Za vsak slučaj sem preverila še na tretjem računalniku a tudi tam ne dela in opozarja na isto napako.
Zanima me če mi lahko kdo pomaga oz. je s takimi težavami kdaj že imel probleme :(

LoneWolf ::

Morda tvoj predvajalnik ne deluje pravilno z USB 2.0 in podpira samo starejsi USB 1.1?

tigra ::

Po podatkih, ki sem jih našla v priloženi knjižici naj bi podpiral USB 2.0. Računalnik zazna tudi vse druge mp3je.

5er--> ::

Povej točno kako je ime predvajalniku, pa bomo lažje pomagali.
Lahko pa si pomagaš tudi s si.europe.creative.com.

tigra ::

Creative MuVo V200. Ja sej vem da imam bedaste probleme.. ampak o računalnikih nimam kej preveč pojma :))

tigra ::

Drugače pa sem že pregledala vse pomoči na spletni strani http://si.europe.creative.com/support/d..., preden sem oprla novo temo na tem forumu, ampak niso odpravile problema

5er--> ::

Tole downloadaj in namesti, pa bi moglo delat.

tigra ::

To sem že namestila iz CDja, ki sem ga dobila zraven. S tega linka pa sem vseeno probala še enkrat, a ne pomaga. Zdaj sicer že piše nova USB naprava MuVo V200 v oblačku, ki se pojavi spodaj, a kasneje spet piše da je med nameščanjem prišlo do napake in naprava morda ne deluje pravilno in vse skupaj spet izgine dokler naprave spet na priklopim na računalnik ponovno. Vseeno pa najlepša hvala

5er--> ::

Pa lahko nalagaš datoteke na predvajalnik ali ga potem sploh ni v "Moj računalnik"? Je po restartu pc-ja mogoče kaj boljše?

Creative pravi:
1.Unplug the player from a computer if it is plugged
2.Install the latest driver if you have not done so. If you have a Creative MuVo, MuVo USB2.0, MuVo TX FM, MuVo N200, MuVo V200, Zen Nano, Zen Neeon or Zen Nano Plus player, you can download the file MStorage_PCDRV_LB_1_07_00_250.exe.
3.Remove the battery from the player.
4.Press and hold the Play button while connecting the player to the USB port.
5.Continue to hold the Play button for about 10 seconds after connecting your player is connected to the USB port.
6.When the Find New Hardware dialog box appears on your PC screen, release the Play button.
(If this is the first time a player is installed as Player Recovery Device, Windows will find a Player Recovery Device (or USB Device), and prompt you for drivers. Click on No, and select "Do not search. I will choose the driver to install". Windows will install the drivers automatically.)

Mogoče rabiš Creative MuVo V200 Pack. V njem dobiš "Creative MuVo V200 Media Explorer", ki ga zaženeš in z njim prenašaš datoteke na/z muvota. (Vsaj pri Jukebox Zen-u ne morem drugače prenašat datotek.)

Zadnja stvar bi bila mogoče nadgradnja firmware-a. Samo glede na to, da je predvajalnik (predvidevam) nov, verjetno že ima najnovejšega (23 Sep 05) gor.

tigra ::

Datotek na predvajalnik ne morem nalagati, ker ga sploh ni v "moj računalnik". Na starejšem računalniku doda predvajalnik v "moj računalnik" pod ime "izmenljivi disk".
Sledila sem zgornjim navodilom najmanj trikrat a brez uspeha. Vse poteka normalno nekje do 6. točke kjer mi piše, da je najdena strojna oprema Player Recovery Device in potem se odpre Čarovnik za najdeno strojno opremo in zaprosi za gonilnike. Pol sm še sledila navodilom in kliknila "Ne" in da bom sama izbrala gonilnike. Pol še piše pač da gonilnik ni digitalno podpisan. In pol se odpre okno v katerem piše: "Namestitev te strojne opreme ni mogoča . Med namestitvijo je prišlo do napake. Navedene datoteke ni bilo mogoče najti." In pol sem šla za vsak slučaj še enkrat od začetka in vstavila CD, katerega sem dobila zraven, ampak se je zgodbica ponovila.
Karkoli pa naredim oz. ne naredim pa ko priklopim predvajalnik na računalnik piše da: "Med nameščanjem strojne opreme je prišlo do napake. Nova oprema morda ne deluje pravilno.".
Čeprov mi še zdaj ni jasno zakaj na starem računalniku ta zadeva deluje. Ne povdarjajo povsod da gre tehnika naprej? :(
Pa še enkrat hvala ,da izgubljate živce tukaj z mano, ker zdej se že sama sebi zdim neumna :(

5er--> ::

Tudi če gonilnik ni digitalno podpisan, ga ti namesti. Ne bo problemov. Če ne moreš namestit gonilnikov (ti Windowsi ne pustijo, oziroma niti ne vprašajo za dovoljenje) naredi tole:
Moj računalnik->desni klik->lastnosti:

tigra ::

Sem poskusila še to kar si mi svetoval, ampak tudi to ne odpravi težave. Malo sem povprašala naokoli in prej preden se ga kupila so vsi govorili, da so te predvajalniki OK. Sedaj sem pa povprašala še nekaj drugih, ki imajo v lasti ta predvajalnik in tudi druge nekaj "zajebava". Nekaterim sploh crkuje in ne dela normalno tako da je moteno tudi poslušanje. Še zadnjič sem poskusila srečo in ga dala bratrancu, ki se ukvarja z računalniki pa temi zadevcami. :O Drugače pa pomoje kr kakšna garancija, ker je še nov.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61176528 (32226) M.B.

Kateri MP3 player kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
71419 (1259) Stepni Volk
»

Mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
61870 (1700) PARTyZAN
»

Prenosni MP3 predvajalniki - usb ključ

Oddelek: Kaj kupiti
112035 (1831) Caligula
»

creative 128 in XP-ji

Oddelek: Zvok in slika
5746 (684) nojus

Več podobnih tem