Forum » Navijanje » Dva napajalnika - eden samo za CD-RW?
Dva napajalnika - eden samo za CD-RW?
Simeroni ::
imam LiteON 16/10/40, ki ne dela samo na mojem kompu...in to na ABIT BE6-2 plati...edino, kar se nisem poskusil, sta locena napajalnika...eden za vse, razen CD-RW, drugi pa samo za CD-RW...ali je ze kdo poskusil tole? Ali mora bit napajalnik pristekan na plato? Ali plata spreminja voltazo...krkol napajalnika? Nisem stromar...
Ce ima kdo idejo...kako resit...al kr enostavno prkuplat...
Ce ima kdo idejo...kako resit...al kr enostavno prkuplat...
kokos ::
Kaksno napajalo pa imas, da naj bi to pomagalo?
Jest mam tudi 16/10 Teaca, pa DVD pa se CD rom pa tko naprej do Tbirda 1000@1330 in GF 2 MX400 in 230W napajalec pa dela BP!
Sem sicer ze slisal da kaksen CDRW ni in ni hotel delovati v kaksni kombinaciji in so ga menjali samo da bi bil za to kriv napajalec pa se nikoli.
Jest mam tudi 16/10 Teaca, pa DVD pa se CD rom pa tko naprej do Tbirda 1000@1330 in GF 2 MX400 in 230W napajalec pa dela BP!
Sem sicer ze slisal da kaksen CDRW ni in ni hotel delovati v kaksni kombinaciji in so ga menjali samo da bi bil za to kriv napajalec pa se nikoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A64 3000+ in Epox 9NDA3+ se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1410 (962) | TribesMan |
» | Ali se splača Kupiti ohišje ter ta napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1019 (713) | Oblivion |
» | POK !!! v napajalcuOddelek: Pomoč in nasveti | 2099 (1524) | Brane2 |
» | TB 1.4GHz na 235W napajalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1417) | rc-car |
» | Odprti napajalec?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1230 (1081) | VASkO |