Forum » Igre » Catch the sperm 2!
Catch the sperm 2!
R@C@ ::
Deejay_duck is back with news that u like to hear!
V glavnem za vse navdušence prve različice! Evo link do drugega dela:
CLICK
V glavnem za vse navdušence prve različice! Evo link do drugega dela:
CLICK
Tomi ::
Jaz sem jo naložil na faksu, vendar, ker imamo prepočasne mašine, ne dela lepo, ne morem je pa doma igrati.
Samo to, kar sem videl, deluje kar v redu, tako da bo spet zanimivo. Sicer pa, so popravili učenje spermijev na pamet?
Ker to mi je šlo v prvem delu prav na živce, ker so nekateri očitno igro poznali na pamet (fore po 5000 točk več, če si se malo naučil).
Bom videl v petek (samo potem imam še izpite).
Samo to, kar sem videl, deluje kar v redu, tako da bo spet zanimivo. Sicer pa, so popravili učenje spermijev na pamet?
Ker to mi je šlo v prvem delu prav na živce, ker so nekateri očitno igro poznali na pamet (fore po 5000 točk več, če si se malo naučil).
Bom videl v petek (samo potem imam še izpite).
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WhatsApp bo delil uporabniške podatke s Facebookom in pripeljal oglaševalceOddelek: Novice / Zasebnost | 14626 (12010) | slitkx |
» | Kako se učiti matematiko na višji ravni (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12164 (10642) | lebdim |
» | Po(d)vodni mož... kulturna dediščina?! (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 7085 (6366) | Mehmed |
» | Telefoni poneumljajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8161 (6016) | BigWhale |
» | Rusko množenje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10795 (7919) | fireice |