Forum » Pomoč in nasveti » Outlook Express
Outlook Express
BuBBle.D ::
Trenutno sem brez svojega pcja in sem prisiljen delat stvari, ki jih moram na maminem pcju (ja...pain in da arse). Oba imava svoje accounte (oba skrbnika računala) in vse lepo dela razen outlook express-a, kateremu se zgleda meša. Mama ne dobi nobenega maila (ne...niti spam-a ne:)), čeprav sem že ene 100x deletal in na novo nastavil account za mail, tako da se garant nisem zatipkal pri nastavitvi le-tega. Čudno je tudi, da ona dobiva moje maile, sicer ne vse ampak občasno se kak priplazi u njen predal. Še bolj čudno pa je to, da sem hotel brezveze poslat mail z njenega računa na mojega in je v bistvu ona dobila mail nazaj( brez da bi pisalo da je mail bil zavrnjen).
V naravi mi je da stvari, ki jih razlagam tako zakompliciram, da jih na koncu sam ne razumem, zato upam da je vsaj nekdo razumel, kako težavo imam in mi bo znal dat kak nasvet.
Lp
V naravi mi je da stvari, ki jih razlagam tako zakompliciram, da jih na koncu sam ne razumem, zato upam da je vsaj nekdo razumel, kako težavo imam in mi bo znal dat kak nasvet.
Lp
ricola78 ::
V outlook express imaš lahko pod enim profilom več identitet, tako da imaš lahko več emailov, brez da bi se odlogiral, le identiteto odlogiraš. Poglej pod manage identities v outlook express. Sicer ti nebi smelo povzročat težav, če imaš ločene profile, po moje si ziher kje zaj.
Prvo kot prvo so nameščeni slovenski windowsi, v katerih se počutim kot dojenček v gardalandu (zgubljen). Zaj.... po moje nič nisem, ker sem samo nastavil račune za vsakega in to je to.
Kar se tiče identitet, pa te ne razumem čisto. Če misliš to pod zavihkom "datoteke/identitete/upravljanje identitet" se tam nahaja samo "main identity", tako da po neki logoki ni bilo nič tam "štelano", kar bi vodilo do te zmede, right?
Tudi na stričku Google-u ne najdem kaj pametnega glede te nadloge.
Se še komu kaj sanja?
Kar se tiče identitet, pa te ne razumem čisto. Če misliš to pod zavihkom "datoteke/identitete/upravljanje identitet" se tam nahaja samo "main identity", tako da po neki logoki ni bilo nič tam "štelano", kar bi vodilo do te zmede, right?
Tudi na stričku Google-u ne najdem kaj pametnega glede te nadloge.
Se še komu kaj sanja?
Nevermid...sem rešil težavo. Se mi ne da razlagat kako, ker bi lahk 2 strani napisal. Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 278480 (23411) | Matko |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10421 (7846) | [BISI] |
» | MS Outlook, ločevanje mail accountovOddelek: Omrežja in internet | 1085 (971) | krho |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2598 (2490) | knesz |
» | outlook express identitete !!!!Oddelek: Programska oprema | 1425 (1313) | Aspirinix |