Forum » Pomoč in nasveti » problemi s formatiranjem (navidezni disk)
problemi s formatiranjem (navidezni disk)
sspbdrza ::
Naj na začetku povem, da sem formatiral in ponovno nalagal sisteme že neštetokrat, takšne težave kot se mi je naredila pri enem PC pa še ne. Nikakor mi noče boot-at iz cd-ja, čeprav imam v BIOSU vse pravilno nastavljeno. Ugotovil sem, da se verjetno zažene navidezni disk, ki se je inštaliral z neko igrico. Lahko dam vse na disable, pa nič. Sploh ne morem formatirat, fizično ga pa še ne bi odpiral, ker je v garanciji.
A ve kdo za ta problem.
A ve kdo za ta problem.
farko ::
Poskusi dati v biosu na tovarniško nastavitev in ponovno nastavi da botaš iz cd pa bimoglo jet isti problem sem imel jaz vendar se mi zdi da je treba držati eno tipko da ti bota iz cd to pa ne vemtočno katera mislim da f11
farko
samomas ::
Ena neumna, ki se včasih zgodi. Če se prav spomnim ti zahteva pri instalaciji, da pritisneš tipko da ti začne bootat. Če imaš tipkovnico preko usb in nimaš v biosu nastavljeno za podporo usb tipkovnice, je tipkovnica dejavna šele ko prideš v windowse. Zato moraš ali nastaviti v biosu podporo za usb tipkovnico ali pa uporabiti nastavek iz usb na ps2 in ga priklopit na ps2.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS ne zazna CD za formatiranje XP-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2356 (2222) | dejanhb |
» | CMOS Checksum BadOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (986) | roni125 |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2472 (2141) | bluefish |
» | Disk ne funkcionira !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 997 (919) | thefire |
» | ah ja=)well help me for crying out loud=)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1368 (1365) | BigWhale |