Forum » Strojna oprema » 2 zvočni kartici naenkrat priključeni
2 zvočni kartici naenkrat priključeni
mrsmoke ::
Pozdravljeni.
Zanima me če je sploh možno da sta v enem računalniku istočasno nameščeni 2 zvočni kartici?
Eno bi uporabljaj za predvajanje 5.1 sistema, drugo pa za mikrofon. Jaz sem probal priključiti 2 zvočni kartici naenkrat in vedno mi se rač. resetira ali pa v windowsih zamrzne. Probal pa sem vsaj 6 različnih zvočnih kartic (starih in novih).
Zanima me če je sploh možno da sta v enem računalniku istočasno nameščeni 2 zvočni kartici?
Eno bi uporabljaj za predvajanje 5.1 sistema, drugo pa za mikrofon. Jaz sem probal priključiti 2 zvočni kartici naenkrat in vedno mi se rač. resetira ali pa v windowsih zamrzne. Probal pa sem vsaj 6 različnih zvočnih kartic (starih in novih).
Antares88 ::
Moj bratranc je uporabljal 2 zvočni, da je lahko vezal na mixer tako, da je imel 2 signala, ki ju je potem na mixerju mixal.
Če pa ti praviš, da bi imel 5.1 sistem pa mikrofon za uporabo pa gre to brez problema z eno zvočno! Sej ponavadi imaš na zvočni tam okoli 6 jackov (pri teh novejših matičnih/zvočnih, ki podpirajo 5.1 ali več sisteme) . 3-je so za sisteme zvočnikov (5.1) četrti je za mikrofon, peti za line-in za šetega pa nisem prepričan. Tako, da imaš dost možnosti na samo eni zočni
Če pa ti praviš, da bi imel 5.1 sistem pa mikrofon za uporabo pa gre to brez problema z eno zvočno! Sej ponavadi imaš na zvočni tam okoli 6 jackov (pri teh novejših matičnih/zvočnih, ki podpirajo 5.1 ali več sisteme) . 3-je so za sisteme zvočnikov (5.1) četrti je za mikrofon, peti za line-in za šetega pa nisem prepričan. Tako, da imaš dost možnosti na samo eni zočni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Antares88 ()
DJ MartiNi ::
Šesti je pa še en izhod za dva kanala...gre za 7.1 zvočno.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 580 8GB
Athlon X2 BE-2400/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/Radeon HD3300
Athlon X2 BE-2400/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/Radeon HD3300
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2768 (2519) | MaticKregar |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4125 (3486) | dottor |
» | Recevier in digitalni prenos ( spdif )Oddelek: Zvok in slika | 1563 (1407) | MaX |
» | 5.1 in nforce2 zvočnaOddelek: Strojna oprema | 834 (794) | napsy |
» | iz zvočnikov slišim miško škrrrrOddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (1021) | borutzi |