Forum » Pomoč in nasveti » Kaspersky - težave
Kaspersky - težave
megy ::
Imel sem nameščeno brezplačno različico antivirusnega programa Kaspersky. Ker je program potekel sem ga hotel odstraniti, da si namestim drugega. Pri namestitvi mi ni odstranilo vseh map in še vedno se mi je desno spodaj prikazovala ikona (siva, nedelujoča). Pojavila pa se je tudi težava, saj vsakokrat ko kliknem na kakšno ikono z desno tipko se zažene okno Kaspersky, ki potem javi, da program ne deluje, saj so določeni deli izbrisani. Še vedno imam na disku nekaj map od tega antivirusnega programa, ki jih ne morem zbrisati. Kako to popraviti?
ripmork ::
hm...
lahko greš pod search funkcijo in poiščeš vse datoteke ki imajo kaj veze z kaspersky, čeprav to pomoje ne bo prav dosti pomagalo, lahko pa.
Boljšo rešitev vidim v tem, da si snameš kak dober program ki ti bo spucal register in sranje od datotek, ki jih tvoj PC ne rabi več ( oziroma jih ne bi več smelo biti ).
Tu ti lahko predlagam System cleaner in pa Tune up utilities, sta sicer le free-trial(30 dni), ampak sta odlična in IMO bi morala to težavo rešit.
drugače pa poglej še na download.com, ker je ziher še vsaj nekaj dobrih in koristnih programov, ki bi ti tu znal pomagat pa so freeware.
Upam da sem kaj pomagal, sicer naj pa še kdo, ki več ve o podobnih problemih napiše.
lahko greš pod search funkcijo in poiščeš vse datoteke ki imajo kaj veze z kaspersky, čeprav to pomoje ne bo prav dosti pomagalo, lahko pa.
Boljšo rešitev vidim v tem, da si snameš kak dober program ki ti bo spucal register in sranje od datotek, ki jih tvoj PC ne rabi več ( oziroma jih ne bi več smelo biti ).
Tu ti lahko predlagam System cleaner in pa Tune up utilities, sta sicer le free-trial(30 dni), ampak sta odlična in IMO bi morala to težavo rešit.
drugače pa poglej še na download.com, ker je ziher še vsaj nekaj dobrih in koristnih programov, ki bi ti tu znal pomagat pa so freeware.
Upam da sem kaj pomagal, sicer naj pa še kdo, ki več ve o podobnih problemih napiše.
mirkuma ::
Preglej tole in uporabi tole
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 656156 (13693) | Domini tm |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4180 (3106) | grofsi |
» | blank window pageOddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1499) | rozica |
» | Kako naj odstranim Trojanca?Oddelek: Programska oprema | 2296 (2108) | knesz |
» | Trojanski KonjOddelek: Pomoč in nasveti | 1973 (1759) | matic35 |