Forum » Izdelava spletišč » Pomoc pri blogu
Pomoc pri blogu
malea ::
Kot totalni zacetnici, mi je navsezadnje le uspelo skupaj spravit svoj blog, ker pa je v moji naravi to, da me vedno vlece naprej, imam zeljo, da bi na mojem blogu delovala galerija. Pa ne taka v stilu FLICKER- ja (tisto ze imam), pac pa taka oreng galerija ala:
http://www.4homepages.de/
Zamislila sem si nekako takole. Slikica bi bila vidna na mojem blogu in dalo bi se nanjo kliknit in v bistvu bi delovala kot link. S tem bi se povecala in pojavila bi se ta galerija v kateri bi si lahko tisti, ki bi ga zanimalo, ogledal se ostale slike. Je to sploh mogoce??? Al je samo moja pobozna zelja
No, nekako se mi zdi da bi tisto galerijo mogla dat na nek streznik. Velja tudi tisti freeweb od siola al pa amisa?? Pa po kmecki logiki bi potem tisto galerijo oz pot do nje mogla nekako vpisat v kodo bloga.. kako...se mi pa niti sanja ne. Aja, pa se en "problemcek" se mi pojavlja. To ze, da vpisem v kodo...ampak to je potem na strani od bloga, ne pa v mojem vpisu pod katerega spada fotka. No, upam da nisem prevec zakomplicirala in da je vsaj kaksna dobra dusa, ki bi mi mogoce lahko pomagala. Ce je sploh komu jasno kaj sem jaz skupaj naklamfala... Heeeeeeeelp...
http://www.4homepages.de/
Zamislila sem si nekako takole. Slikica bi bila vidna na mojem blogu in dalo bi se nanjo kliknit in v bistvu bi delovala kot link. S tem bi se povecala in pojavila bi se ta galerija v kateri bi si lahko tisti, ki bi ga zanimalo, ogledal se ostale slike. Je to sploh mogoce??? Al je samo moja pobozna zelja
No, nekako se mi zdi da bi tisto galerijo mogla dat na nek streznik. Velja tudi tisti freeweb od siola al pa amisa?? Pa po kmecki logiki bi potem tisto galerijo oz pot do nje mogla nekako vpisat v kodo bloga.. kako...se mi pa niti sanja ne. Aja, pa se en "problemcek" se mi pojavlja. To ze, da vpisem v kodo...ampak to je potem na strani od bloga, ne pa v mojem vpisu pod katerega spada fotka. No, upam da nisem prevec zakomplicirala in da je vsaj kaksna dobra dusa, ki bi mi mogoce lahko pomagala. Ce je sploh komu jasno kaj sem jaz skupaj naklamfala... Heeeeeeeelp...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 278717 (1116) | Netrunner |
» | WordPress v slovenskem jezikuOddelek: Izdelava spletišč | 1602 (1314) | BIG_Yack |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5051 (3868) | Bela01 |
» | Kaj programirati? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6133 (3773) | BigWhale |
» | Web GalerijaOddelek: Izdelava spletišč | 1983 (1730) | Cuoresportivo |