Forum » Pomoč in nasveti » Desktop - ikone
Desktop - ikone
anchi79 ::
Pozdravljeni!
Prosila bi vas za pomoč. Že en lepi čas ne morem premikat ikone po namizju. kaj naj naredim?
lp, Anchi
Prosila bi vas za pomoč. Že en lepi čas ne morem premikat ikone po namizju. kaj naj naredim?
lp, Anchi
Goldee ::
Desni klik na namizje -> arrange icons by -> lock web items on desktop - tale lock ne sme imet kljukice zraven. Potem jih boš lahko spet mirno premikala. lp
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
To sem ze probala..pa ne dela...
Prav tako moram, če hočem kopirat iz ene mape v drugo, pritisnit crtl+c in crtl+v, ker ne morem prijet ikone in dat v drugo mapo....
lp, Anchi
Prav tako moram, če hočem kopirat iz ene mape v drugo, pritisnit crtl+c in crtl+v, ker ne morem prijet ikone in dat v drugo mapo....
lp, Anchi
amigo_no1 ::
Ustvari novega uporabnika (in se logiraj) in poglej če lahko tam premikaš ikone (control panel / user accounts / create new account)
amigo_no1 ::
Videlo se bo ali gre za lokalen pojav (samo pri tebi oz pri tvojem accountu) ali to naredi pri vseh uporabnikih.
LoveHate ::
Lep pozdrav!
Mogoce malo neumno vprasanje ampak vseeno, ker sem ze parkrat zasledil malo "neslano" salo o tem.
A si 100% da so tisto ikonce in da ti ni kdo naredil Screen Shota, ter ti dal sliko za ozadje? Ikonce ti je pa pobrisal, oziroma nekam skril.
Lep dan zelim!
Mogoce malo neumno vprasanje ampak vseeno, ker sem ze parkrat zasledil malo "neslano" salo o tem.
A si 100% da so tisto ikonce in da ti ni kdo naredil Screen Shota, ter ti dal sliko za ozadje? Ikonce ti je pa pobrisal, oziroma nekam skril.
Lep dan zelim!
M-XXXX ::
Dobro si se spomnil samo je rekla da mora izrezat potem pa prilepit da lahko premakne. Tako da to ni to!
hehhe..nic od tega ni...sem nekaj po tujih forumih brala...pa eni so meli problem s kolesckom na miski...nevem kako je to vplivalo ali vseeno...verjetno se je kaj zbrisalo z registra...
lp, Anchi
lp, Anchi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik vedno "nalaga"Oddelek: Pomoč in nasveti | 906 (702) | glinik |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22986 (10201) | Yossarian |
» | Yahoo outlookOddelek: Programska oprema | 1394 (1355) | anchi79 |
» | Kaj delate da bo računalnik hitrejši?Oddelek: Programska oprema | 2766 (2262) | ;-) |
» | Task Manager (ikonca)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1028) | BoBi |