» »

Katero matično?

Katero matično?

Hoden ::

Živijo. Situacija je taka:

imam dva računalnika (služista samo poslušanju glasbe, gledanju videa in pisanju v wordu) v enem imam osnovno GA-7VM400M (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mot... ter procesor Amd Xp - 2500 BARTON v drugem pa žal preminulo K7S5A (ESC) ter procesor amd 1600. Kot sem napisal je slednja žal prenehala delovati. Sedaj pa bi rad dal v ta računalnik (v katerem je bila K7S5A) to gigabytovo ploščo, za drugi računalnik pa bi kupil novo. Mislim da gigabytova plošča in procesor delujeta skupaj brez provlema. Za 2500 Bartona pa kot sem omenil bi kupil novo matično. Zanima me kaj mi priporočate. Katera bi sploh delovala. Omejen sem v nakupovanje v mlacomu. Zanima me katera plošča paše - AMD S754, S939, AM2, S940 ali Lga1207? Za to ploščo pa bi kupil tudi pripadajoči disk in sicer sem mislil nekaj od WD. Zelo bi bil vesel če bi mi nekdo povedal katera plošča bi delovala z 2500 bartonom.

Lep pozdrav

Klemzz ::

nobeno tole podnožje ne paše, ti maš socket a, k ga pa žau skor ni več, kašno rableni boš mogu kupt, poglej če se dobijo kje še nove :(

Gamez0r ::

http://www.bolha.com/oglas1825759

Tole plato sem imel jaz in moram povedati da sem bil z njo polna 4 leta puna kapa zadovoljen. Splača se jo kupit ker res za moje pojme ni boljše. Sem pa imel tudi Abit, Asus, EPoX vse nForce 2 Ultra platforma in na koncu še Gigabyte GA-7N400-L in ta mi je delala še najboljše od vseh naštetih ;)
WTF!

Hoden ::

Se mi je zdelo malo čudno ker nisem zasledil nikjer plošče z socket A, vendar sem potem mislil da so tudi kakšne druge oznake:) Pa še to me zanima pri Gigabytovi plošči piše da podpira tudi diske s-ata, v enih trgovinah imajo ločeno sata in sataII, tukaj pri mlacomu pa je samo sata, kaj to pomeni da katerikoli disk kupim mi bo deloval? Pa še to. Kaj zgoraj omenjena plata ima integrirano tudi grafiko?

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hoden ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijanje Athlona XP 2500+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
615593 (4156) Pyr0Beast
»

obnova sistema - kaj zamenjati ?

Oddelek: Kaj kupiti
131416 (1197) Heisenberg
»

Komentirajte sestavo racunalnika (strani: 1 2 )

524596 (3655) xabre
»

Nov računalnik - nasveti

231275 (972) Caligula
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47931816 (18411) Jaffa

Več podobnih tem