Forum » Omrežja in internet » wireless..nokia..
wireless..nokia..
Dinko ::
pred krtkim sem kupil Nokio 9500...
sedaj hočem povezat nokio z računalnikom da bi šel na internet preko wireless..
KUpil sem "dongle" od BELKINA in hočem povezati z telefonom...pa mi ne gre....kaj narediti.....ali je ta dongle mogoče samo za odjemalce...da se priklopiš na router...ali je lahko tudi kod oddajnik...za telefon...
sedaj hočem povezat nokio z računalnikom da bi šel na internet preko wireless..
KUpil sem "dongle" od BELKINA in hočem povezati z telefonom...pa mi ne gre....kaj narediti.....ali je ta dongle mogoče samo za odjemalce...da se priklopiš na router...ali je lahko tudi kod oddajnik...za telefon...
Dinko
Dinko ::
do sem dej ze nastimu sam mo mam dej Wireless network connection "disabled" pa mi jo noce priklopit...
kaki
predlog??
kaki
predlog??
Dinko
Spock83 ::
Ja to ti verjetno napiše zaradi tega, ker dongle uporablja sama aplikacija od tega dongla. Pač, če hočeš da windowsi nadzorujejo dongle, morš v nastavitvah nastavit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2331 (2098) | Voluharr |
» | Sony se bori proti odklepanju PS3Oddelek: Novice / Igre | 14200 (11867) | c3p0 |
» | Tu je WUSB - brezžični USBOddelek: Novice / Ostale najave | 5044 (3771) | MrStein |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (2091) | nokia6310 |
» | MSI Bluetooth Dongle - nemogoče povezat se preko serial portaOddelek: Pomoč in nasveti | 1248 (1186) | |C-erd-o| |