» »

Razvezan dostop - ADSL

Razvezan dostop - ADSL

Dezzo ::

Zdravo.

V bližnji prihodnosti si nameravam umisliti ADSL, pa me v vsej poplavi raznoraznih ponudb nekaj bega. Torej, moja situacija je taka, da nimam telefonskega priključka (ne navadnega ne ISDN). Kolikor sem uspel videt, pride potem v poštev razvezan dostop (npr. paket DUO).
Če pa grem na siolovo stran pod tehnične zahteve za vspostavitev tega priključka, piše, da moram imeti delujoč telefonski priključek.
Pravtako, če hočem poslati poročilo/poizvedbo , bi moral vpisati telefonsko številko.

Če je imel kdo podobno izkušnjo, bi prosil za komentar.

Dezzo

MUC ::

Vse kar moraš met je kabel od telefona na bajti .. če imaš omarico kje na sosednjih hišah, ti jo morajo nekako stavit do bajte .. torej, SiOL se ne ubada s kabli, do hiše jih spraviš sam oziroma preko telekoma... ne vem, pokliči na 080 8000 in povej, kaj bi rad in kje je najbližje omarica za telefon, pa se boste zmenili.

maxsi ::

Tudi sam se ubadam z isto zadevo že nekaj časa.... seveda neuspešno. Imam poslovni prostor v novem naselju sredi Domžal z vso infrastrukturo.. kabel,telefonija,.., pa mi nočejo vzpostaviti razvezanega dostopa. Vsak hoče še nekaj zraven. Telekom hoče, da se naročim na telefon, Telemach, pa hoče, da vzamem še televizijo.
Za znoret,... a se pri nas res ne da priti normalno do ADSL-ja;(( ;(( ;((

Gwanaroth ::

Vzemi T-2 :)
Lights often keep secret hypnosis..

5er--> ::

T-2 noče nič ;).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telefonski kabel ???

Oddelek: Omrežja in internet
61346 (994) Gapi
»

Razvezan dostop - kalvarija

192706 (2225) PaJo
»

Telekom zavrnil razvezan dostop

265686 (4095) 'FireSTORM'
»

Volja - cenejši internet kot T-2? (strani: 1 2 3 )

11917039 (9495) Wox
»

`razvezana lokalna zanka' my ass

132603 (2334) ppp

Več podobnih tem