» »

Problem z ALT+TAB

Problem z ALT+TAB

PEK- ::

Evo tkole gre to... Ko kliknem 2x na mapo Prime v kateri so datoteke od PRIME programcka....se mapa lepo odpre. Potem 2x kliknem na SP2004.exe, od takrat naprej pa na to mapo ne morem vec priti... niti z ALT-TAB niti z misko... (prikazano na videotu - sori za mal slabo kvaliteto ampak glavnem se vidi). Na videu se vidi da SP2004 pozmiga ko probam kliknit na mapo s katere sem ta file zagnal.

video: http://video.google.com/videoplay?docid...

To me osebno niti nebi motilo, ampak podoben problem se potem pojavi pri igrah. Ko probam iz igre GTR2 z ALT TAB se ne zgodi nic, ce probam iz Americasarmy pa bom lahko premikal misko naokoli, delal bo numlock na tipkovnico ampak stvar ne bo sla nikamor tako da moram resetirati kišto.

Proc. sem odvil ce bi to bil problem pa je enako.
probal sem account drug nardit pa je enako.
probal sem z odklopljeno tipkovnico pa je enako.
odklopil sem momota(ker sm ga ravno vceraj priklopil, vceraj pa se je to zacelo dogajati)in odinstaliral vse gonilnike za momo, pa je bilo enako.

Ma kdo kaksno idejo? ;((

PS: Ko dam run in vpisem : msconfig se ta odpre in lahko delam le v njem...ko kliknem na namizje msconfig le pozmiga in noce da js brskam kej druzga (enako kot nardi prime z svojo mapo) ... res nc jasn :\
  • spremenil: PEK- ()

LoveHate ::

Lep pozdrav!

Izgleda da ti "EN" program stopa te zadeve?!? Kaksen Zone Alarm, Kaspersky Internet Security ali pa kaj podobnega instaliranega na racunalniku?

Mogoce pravice uporabnika? Ceprav dvomim...

Lep dan zelim!

PEK- ::

Hvala za odgovor ampak sm ze resu. Zgleda da je bil en virusek nadlezen. Tolk za info ce se se komu to pojav: brisati vse kar bo search najdu kot : micorsoft.exe in zbrisat vse micorsoft najdbe v regedit-u.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490441306 (6987) jedateruk
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35674801 (17567) tropico2078
»

Vse dela počasneje

Oddelek: Pomoč in nasveti
61238 (1158) TEDY
»

Tipkovnica Optimus s spremenljivim prikazom tipk

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
374300 (3297) NorK
»

This means WAR! Windows Commander vs. Windows Explorer