Forum » Pomoč in nasveti » Išem nekoga, ki bi mi popravil pokvarjenega Anteca True power 480
Išem nekoga, ki bi mi popravil pokvarjenega Anteca True power 480
Yacksy ::
Ko sem prižgal kišto, je v napajalniku močno počilo. Vrglo je vem tudi glavno varovalko. Seveda našajalnik sedaj ne dela več.
Napajalnik sem razdrl in pregledal kondenzatorje, samo na prvi pogled se zdi, da so vsi celi. Je pa na delu vezja čutiti znani vonj po zažganem.
Na prvi pogled ni na vezju nobenega elementa, ki bi bil zažgan. Na žalost se moje znanje popravljanja elektronike tukaj konča.
Se pravi iščem nekoga, ki bi bil pripravljen popraviti napajalnik. Če bi bilo popravilo dražje od parih jurjev, bi mu napajalnik z vsemi komponentami podaril.
Kdor je zainteresiran naj se mi javi na yacksy@gmail.com
Napajalnik sem razdrl in pregledal kondenzatorje, samo na prvi pogled se zdi, da so vsi celi. Je pa na delu vezja čutiti znani vonj po zažganem.
Na prvi pogled ni na vezju nobenega elementa, ki bi bil zažgan. Na žalost se moje znanje popravljanja elektronike tukaj konča.
Se pravi iščem nekoga, ki bi bil pripravljen popraviti napajalnik. Če bi bilo popravilo dražje od parih jurjev, bi mu napajalnik z vsemi komponentami podaril.
Kdor je zainteresiran naj se mi javi na yacksy@gmail.com
Shit happens
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ugasnil in po ponovnem zagonu ne deluje več.Oddelek: Strojna oprema | 1989 (1728) | francek1 |
» | Kristalna noč na KosovemOddelek: Problemi človeštva | 2158 (1703) | Thomas |
» | Prime 95 in errorOddelek: Navijanje | 1319 (1129) | krucymucy |
» | skurjen duron - zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 1794 (1334) | Hux |
» | En dogodek...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1504 (1316) | Mate |