» »

Izlet v Gardaland z GLOBTOUR

Izlet v Gardaland z GLOBTOUR

1
2
3

Super Sonic ::

Ma perci čisto prav v tem primeru (žal).

Osebno (če grem) v Gardaland, grem z agencijo zato, ker se mi ne da voziti nazaj. Tko te pa lepo peljejo, cena je nekje tam tam (jurja gor, dol).

Samo to še vedno ne opravičuje fiaska s drisko na avtobusu.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

LoneWolf ::

Resno, od "potovanja" za 10 jurjev od agencije in vodicev pricakujete veliko, veliko prevec... Za ta denar te spravijo tja in nazaj, that's it. To, kar eni pricakujete od vodicev, se zacne pri potovanjih, kjer je cena na osebo od pol mio SIT naprej, tam se agencijam dejansko splaca investirat v kvalitetno vodenje. Enkrat in edinkrat, da sem dozivel res profesionalno vodenje in animacijo s strani vodica, je bilo na potovanju za cca 1.2 mio SIT po glavi - pa tudi to ni bil nek "profesionalni vodic", zaposlen na agenciji - bil je honorarc, profi fotograf, ki ze sam veliko potuje, vzame pa se kaksno agencijo cez.
Ne recem, da se v konkretnem primeru cisto iz cloveske plati ne bi dalo narest kaj vec, ampak vse skupaj je tistega reveza, ki je igral vodica verjetno ravno tako vrglo iz tira kot vas.

Trololololo1 ::

Nisem pričakoval nobenega profi vodiča al pa kvalitetno potovanje. Samo normalen prevoz brez vonja po zasušeni driski.

SanAndreas ::

lol kak smešno je tole vse skup sm samo vseskoz smejal tist ki govorijo o smradu :D :D :D
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)

Neon87 ::

LoneWolf na katerem potovanju si to bil?

Trololololo1 ::

Ne recem, da se v konkretnem primeru cisto iz cloveske plati ne bi dalo narest kaj vec, ampak vse skupaj je tistega reveza, ki je igral vodica verjetno ravno tako vrglo iz tira kot vas.


Na avtobusu nas je bilo cca. 100 potnikov. 100x12000=1.200.000 . Če za 1.200.000(-denar za vstopnice) niso sposobni organizirat prevoza v Gardaland je žalostno, da so agencija. Če kupim tipkovnico za 1000 sit še ne pomeni, da mi lahko crkne po 10 min tipkanja.

LoneWolf ::

Če kupim tipkovnico za 1000 sit še ne pomeni, da mi lahko crkne po 10 min tipkanja.

Ne, bo pa izkusnja tipkanja verjetno slabsa kot pri tipkovnici za 10.000 sit. Morda bodo celo tipke skripale in se zatikale, tipkal bos pa se vedno.

Globtour je svoj program izpolnil, spravil vas je v Gargaland in nazaj. Nobena agencija nikjer ne bo garantirala, da ti bodo vsec tvoji sopotniki - to je vedno rizik, ce potujes v skupini, nikoli ves, koga bos dobil zraven. Tudi tisti fant je njihov potnik in njihova stranka. Globtour vam je zrihtal avtobus in vas po programu pripeljal tja in nazaj. To je to, kar so vam obljubil.

Ce mene vprasas, ste se tudi potniki obnasal kot razvajene riti, z robcki na nosovih; z izjemo ene gospe, ki se je sla dejansko pogovorit, in ocitno sklenila, da fanta ne bo spravljala se bolj v zadrego. Po drugi strani bi nekateri iskali digitalce...

S tem potovanjem si imel smolo, shit happens. Ce ti je bila to prva izkusnja s potovanjem preko agencije, too bad, bo drugic bolje. Vodic/spremljevalec bi lahko odreagiral bolje - verjetno bi, ce bi imel vec izkusenj - tudi potniki bi se lahko bolje spravil skupaj in stvar civilizarano uredil, namesto da ste uzaljeno vihal nosove. Ne samo neizkusen vodic, tudi zrelost potnikov je posteno pogrnila na izpitu. Ce bi bili pravi, bi sami priskocil na pomoc fantu, ki je bil ocitno v tezavah, ne pa da gledate vsi uzaljeno proti vodicu. Ti ocitno se nisi bil na daljem potovanju s skupino, ko ste grupa skupaj po vec tednov. Prakticno na vsakem potovanju se kaj zatakne, od malenkosti do resnih problemov - zmeraj smo vse resevali skupaj, kot skupina, sicer pod vodstvom vodica. Nisem pa se dozivel, da bi se potniki takole obnasal kot kraljicne na zrnu graha. Ce bi vi moral bit skupaj par dni, bi se verjetno pobil med sabo s taksnim odnosom. Tudi agencijam je precej jasno kaksno publiko dobijo na potovanja za 10 jurjev, verjemi, niso tu od vceraj.

Si pa zdaj po potovanju odreagiral cisto pretirano, IMHO. Vzemi kot solo za drugic. Tisto tvoje mnozenje cene x st. potnikov je pa neokusno in neresno. Ce se ze gres ekonomijo, naredi popoln izracun od davkov in dajatev dalje, potem pa sklepaj ali bos sel drugic s svojim avtom, ali bos raje sam odprl potovalno agencijo.

Trololololo1 ::

Gospa, ki je šla k fantu je bila z njim na izletu. Ona ga je na izlet pripeljala. Njen sin je bil od fanta prijatelj, dokler se ta ni podelal v hlače. LoneWolf, če sam rad plačaš za vohanje starega dreka je to čisto tvoj problem. Men pa na agenciji nihče ni omenil, da bom moral rihtati fante, ki ne znajo zadrževati blata. Jaz razumem izlet, ki ga plačam tako, da se usedem v avtobus in se odpeljem. Če vodič še kaj med izletom pove o mestih mimo katerih se vozimo je to ql, če pa tega ni je izlet še vedno normalen.
Tisto množenje potnikov in njihovega denarja sem povedal zato, da se vidi koliko denarja v resnici folk plača za izlet in kaj smo za to dobili. Na izletu nisem pričakoval nobenega udobja oz. kaj podobnega. Pričakoval sem samo prevoz in Gardaland. Menim da za 12.000 nisem zahteval preveč. Drugače pa, če bi naredili računico koliko na takšnem izletu agencija zasluži bi se tudi malo lahk zamislili.
Drugače pa je bilo vedno tako, da so po vojni bili vsi generali. Prav rad bi videl tebe v tistem smradu, ko mi je šlo na bruhanje takoj, ko sem spustil robček z nosa, pa imam zelo dober želodec. Ampak očitno bi morali potniki cel avtobus pokozlat, da bi nas kdo resno jemal. Nevem pa zakaj bi morali se potniki skupaj nabirati in čistiti za fantom, ki ni bil več 5 let star in s tem bi opravljal delo, katerega nismo dolžni opravljati. To naj bi bil izlet, ne pa reševalna akcija posranega fantka.

opeter ::

To naj bi bil izlet, ne pa reševalna akcija posranega fantka


Ahahaha :D :D :D , mislim, berem celo temo, nekateri take pišete, da me je skor kap :P :) :) :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Trololololo1 ::

Ma saj je čisto res. Mislim, da za 12.000 nisem bil nič zahteven. Želel sem samo normalen prevoz in vstopnico. Pa če bi prišlo do takega problema, da ga tisti, ki je odgovoren za to reši v najkrajšem možnem času.
Zdaj nekateri trdijo, da sem princeska, ker ne voham rad en dan starega dreka. Če bi to bil fant star 5-10 let bi bila čisto druga pesem. Ampak tak fant ne sme it sam oz. je nekdo odgovoren zanj. Vprašanje, če je bil fant, ki se je podelal sploh star 15 let. Mogoče je bil star 14 in bi moral iti vodič do tiste gospe, ki ga je pripeljala. Ampak fant bil 100% star že toliko, da bi se lahko sam spucal v Gardlandu na wc-ju. Lahko bi vrgel stran gate in mel samo trenerko. V vsakem primeru pa ne bi smeli zaradi smradu na avtobusu biti oškodovani potniki.
Danes sem pisal na Zavod potrošnikov Slovenije in bom poročal, kaj mi povejo.

krneki ::

Skupaj še z drugimi potniki napišite eno pošteno pritožbo. Več vas je več možnosti je. Po prebiranju vsega tega se mi zdi kot, da ste vsi potniki (no vsaj tisti okoli njega) bili zelo pasivni , da bi se ta težava rešila. Če bi bil na tvojem mestu bi takoj šel k vodiču in zahteval, da mi zrihta drug sedež ali pa poskrbi za seronjo. Da vodič ne sme ukrepati? Ta je pa dobra. Ustavil bi pri najbližji pumpi, mu dal 20 min, da se zrihta kakor ve in zna, če ne, potem ga pač pridejo iskat nazajgrede. Simpl ko pasulj.

Super Sonic ::

Ja večini je kar smešno tole. Ne vem koliko smešno bi bilo vam, če bi prišli v takšno situacijo.

Pametni k svinje ste tule gor, ko bi bili pa na busu in v dejanski situaciji, bi vas pa 90% sedel na sedežih in jokal, verjetno precej bolj kot tale namo2.

Pač mal si ga pihnil, ker nisi takoj bruke naredu. Pogosto moraš tisto kar je najbolje za tebe, povezati s tistim, kar je najbolje za vse. Če vodič ni naredil nič, ga steraš v lepo deželo in pomagaš fantu sam. Kot je nekdo zgoraj napisal, se na dopustih, kjer si več dni/tednov v skupini dogaja marsikaj hujšega. Ta pravila in to kasnejše prerekanje - to odpade.

Pa bo drugič bolš!

p.s.
Pa ne - sigurno ne zahtevaš preveč!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Trololololo1 ::

Problem je bil ta, ker je bil avtobus poln in je zunaj bilo zelo vroče. Večina ni imela prižgane klime al kaj je tisto zgoraj. Že zaradi tega je bil notri zelo slav vonj. In fant je zadevo še poslabšal.
Na začetku nisem želel peljati panike, ker nisem paničar, ki se za vsako bederijo krega. s punco sva zdržala do Gardalanda. Skoz sem mislil, da se bo zadeva uredila in, da bo vsaj voznik presprejal in vse skupaj dobro prezračil.
Zato sem šel k vodiču šele na poti nazaj, ko sem videl da se stanje ne bo izboljšalo.

Tole s skupno pritožbo bi bilo zelo dobro. Tam je bila tudi skupina 4, ki so vstopili v Celju in so tudi sedeli čisto blizu fanta. To so bili tisti, ki so si pomagali z osvežilnimi robčki, ki jih nameravam tudi sam začeti nositi na izlete. Problem pa je, ker nikogar osebno nisem poznal in je zato toliko težje kaj napisati.

Sej v resnici vem, da verjetno denarja v celoti ne bom dobil nazaj. Za tistih par prešernov se tudi sekiram ne. Sekiram se samo zaradi pokvarjenega dneva, ki sva ga s punco načrtovala več tednov in pregledala polno agencij itd. Želel sem jo odpeljati na izlet, ki bi bil pika na i na poletne počitnice, dobil pa sem pravo plinsko celico.
V vsakem primeru bom naredil vse kar bo v moji moči, da ljudje zvejo za Globtour-jev odnos do njihovih strank in, da v bodoče 2x premislijo preden jih izberejo.

dejansan ::

samo eni pa ste loleki

najbolje, da globtur kar zaprejo zato ker se jim je en potnik podelal

šlo je za neljub dogodek, ki se zgodi verjetno 1/1000 ali pa še več

"Jaz razumem izlet, ki ga plačam tako, da se usedem v avtobus in se odpeljem." ja saj si to dobil, sicer rahlo aromatizirano kar ti verjamem, da niti slučajno ni bilo prijetno, potem si se zdaj spravil na vodiča, ki res da ni najbolje odreagiral, tudi tista mamica, katera je ta dva mulca pripeljala bi lahko v prvi vrsti odreagirala že sama in poskrbela za fanta, samo kakor si potem napisal vas je bilo na busu 100, WTF?

očitno vas 100komadov ni bilo sposobnih v celem dnevu ali pa vsaj 10-12 urah na busu neki ukrenit, ne tja dol ne nazaj domov in posledično ste vohali smrad, shit happens

po moje nisi niti slučajno upravičen do vračila aranžmaja, lahko pa bi pri agenciji malo drugače odreagirali pa dali recimo kakšen popust par % pri naslednjem izletu zaradi neljube pripetije
dejansan

Trololololo1 ::

Avtobus je bil dvonadstropni. V drugem nadstropju se verjetno ni nič vohalo. Se pravi 50 ljudi manj. Potem so še ljudje, ki so sedeli zadaj avtobusa, ki tudi verjetno niso tako zelo močno vohali. Na koncu nas ostane okoli 15, ki nas je pa močno vohalo vse skupaj. Od tega je zraven tiste gospa in njen sin ter 2 njena prijatelja. Potem so tisti potniki, ki so se prvi pritožili in mi2 s punco, ter par ljudi zadaj.
Gre se za to, ker niso na agenciji nič ponudili in hkrati so povedali, da je izlet potekal v skladu s programom.

najbolje, da globtur kar zaprejo zato ker se jim je en potnik podelal


V trgovini X prodajajo mobitele. Janez Novak kupi mobitel za svojega mlajšega sinka Jurčeka. Na žalost je na mobitelu zamegljen ekran. V tovarni X zaradi tega pripetljaja ne zaprejo tovarne ampak samo popravijo mobitel oz. ga zamenjajo.

dejansan ::

ne zdaj mešati proizvoda pa storitve

sploh pa je zdaj brez veze

verjamem, da je bil dan uničen, samo namesto da bi pozabil in šel naprej se ti še zmeraj obremenjuješ s tem

tudi, če bi imel do konc živlenja po par izletov na leto ne verjamem, da bi doživel še kdaj kaj takega, bi pa verjetno kakšno drugo zadevščino, ki bi popestrila dan
dejansan

Trololololo1 ::

Na ta dan bi pozabil, če bi se naredila kakšna manjša bederija. Ta dan pa mi bo za vedno tsal v spominu. Zarad tega bom tud okol tega nardil kar bom lahko, da vse vse skupaj konča brez, da bo kdo na koncu rekel, da niso nič krivi.
Če na strani piše da sem plačal za prevoz, vodenje, karto in organizacijo to tudi želim imeti. Če je pa ta smrad vključen v organizacijo ali prevoz je pa njihov problem. Mogoče bi moral za to poskrbeti šofer avtobusa. V tem primeru naj oni zahtevajo odškodnino od šoferja, ker ni opravil tako kot so se zmenli. Meni ni važno kdo se je posral na avtobusu. Važno je samo to, da mi je celotno pot smrdelo. Nekdo pa je za to kriv in to 100% nisem jaz, ker jaz nisem bil določen za pucanja riti na avtobusu.

hooger ::

Ali se je pritožil še kdo iz tega avtobusa?
Če bi se, bi se verjetno našla rešitev za vse. Če pa si ti edini, potem je pa mal problema tut v tebi:\ Pa nič osebnega.

kot bi rekel moj stari ata: za ta dnar je to to:D

alsb ::

Vsaka pogodba, torej tud pogodba o prevozu v/obisku Gardalanda mora bit izpolnjena skladno z dobrimi poslovnimi običaji... In vsaj kar se tiče prevoza - tale gotov ni bla. Razen če so čudne vonjave in potniki z robci na nosu za koga običajne. Vodič bi moral ukrepat; če ni (ali če ni mogel)- je to problem Globturja in ne udeležencev na busu. Oni odgovarjajo, če izlet ni bil izpeljan kot bi moral bit.

Ergo: najmanj stroške prevoza bi ti moral vrnt, brez izgovarjanja.

Aja, blagor agencijam, kjer so potniki z vsakim sranjem zadovoljni.

Trololololo1 ::

hooger pritoževalo se jih je veliko. Vprašanje pa je zdaj, če je kdo poslal pritožbo. Pa tudi, če jo je mi verjetno na agenciji tega ne bi povedali. Ponavadi je problem, ker noben nima časa, da bi se neki kregal. Mene je pa zelo vse skupaj razjezilo pa še časa mam preveč, ker se mi komaj čez 2 tedna začne.

SanAndreas ::

vodič je sigurno navaden začetnik nesposobnež >:D on bi mogu ukrepat al pa povedat temu fantu naj takoj počisti drekovce za sabo gotovo ga je bilo zlo sram :\
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)

Trololololo1 ::

Ma v odgovoru so mi na Globtourju zagotovili, da že več let opravlja svoje delo brez pritožb. S tem so verjetno želeli povedati, da je je njihov ponos in, da on že ne mora biti kriv. Jat razumem agencijo , da ne želi priznati napak svojih vodičev in, da jih bo branila. Še popusta pri naslednjem izletu oz. česa podobnega mi niso ponudili. Tako pa so mi samo napisali, da oni niso nič krivi in, da jim je žal, da nisem bil zadovoljen. Se pravi, da sem sam kriv, ker sem pač imel nesrečo.

hooger ::

Se pravi, da sem sam kriv, ker sem pač imel nesrečo.


Skoraj bi se lahko tako reklo.

Tega smradu pač Globetour ni planiral. Tako kot si si čisto sam kriv, če imaš na dopustu slabo vreme. Oni ti v katalogu obljubljajo sončne plaže in brhke mladenke, ti pa potem dobiš samo en teden dežja in krdelo upokojenk. Jih boš tožil?

Alencica ::

ja kaj za vraga bo pa zveza naredila??? Kr poklic ja, pa rec da se je en posrau na avtobusu, me prav zanima njihova reakcija.
a se je na avtobusu posral al ze posran prsou?

Trololololo1 ::

Če je vreme slabo, gužva na cesti oz kaj takega na kar agencija nima vpliva je to čisto druga pesem. Za ta smrad niso bili krivi par urc. Takoj po prvem daljšem postanku so postali oni krivci za smrad, saj ga niso odpravili. Od 13:00 do 23:00 niso odpravili vonja po avtobusu. žalostno...

hooger ::

Tko je.

Drek dogaja:D

Trololololo1 ::

Globtour dolžen denar Hrvaški

zadeve se zaostrujejo

Očitno nisem edini, ki ni zadovoljen. Lansko leto so imeli probleme s Hrvaško. Tudi na strani zavoda potrošnikov slovenije je bilo videti par pritožb.

BluPhenix ::

Ja tako kot 100 drugih agencij. Sej je z vsemi podobno, pač toliko zadavoljnih, toliko nezadovoljnih gostov.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Luka Percic ::

Ce bi pa kak vodic meni v grlo prste rinil, zato, da bom bruhal, bi ga pa obtozil fizicnega nasilja. Heh... Eni pa imajo ideje. :P


Če nebi, bi se tip znajdu vsaj na praznjenju želodca.
A boš tudi dohtarje tožu ker ti fizično in nasilno praznijo tvoj želodec?

Eni pa ne pomislijo, raje pametujejo..

Trololololo1 ::

Ma tole s prstom v usta se sliši mogoče grozno, vendar v resnici te s tem rešijo pred veliko težavami. Sestrična je morala na maturanskem izletu zaradi pijače na opazovanje v bolnico. Vem, da je teta morala veliko denrja plačat za bolnico, ker zavarovalnica ne pokrije nikoli vsega.
V vsakem primeru je vodič rešil problem, čeprav nekateri raje nosijo tablete.

Zgodovina sprememb…

steev ::

Današnja mladina ... :P
:|

Trololololo1 ::

Sem pisal na zavod potrošnikov slovenije pa se je treba prijavit pa neko naročnino plačevat. Tak, da bo treba nekam drugam. Urad za varstvo potrošnikov bi bil pravi verjetno.

SanAndreas ::

ma brez zveze tekat in tožarit naokol sam zaradi tega ubogega fantka ki se je neverjetno usral na kvadrat :D daj raje si prihrani cajta za kaj drugega počet :)
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)

Trololololo1 ::

Problem ni fant. Problem je Globtour, ki mi je uničil dan, ki sem ga moral plačat. Pred sezono mam tud namen mal s reklamiranjem globtoura začet.

BluPhenix ::

Sam da te ne bodo oni potem tižili, zaradi blatenja imena ...

Dej pomiri se že. MEd drugim tudi nimaš razčiščeno kdo je kriv, ker malo govoriš tako, malo drugače. Pokvaril dan ti je fant, oni pa tega niso "popravili". Tudi ne vem zakaj stalno govoriš, da ni krov on. Seveda je, saj se je on podelal, madona pri 15 letih pa moraš nekako znati kaj narediti v takih primerih. Pač nesrečo je imel ali pa karkoli, sam ponavadi če si v takem stanju, ne greš na izlet, vsaj meni je pamet vedno govorila tako.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

perci ::

kriva je agencija, a to res enim ni jasno?

Tip je placal normalen prevoz do gardalanda. Dobil pa je vstopnico za obisk gnojišča. Verjetno bi se vam zdelo normalno tudi, če bi ga kar v en tovorni vagon za živino zaprli? Saj pripeljali bi ga vseeno v Gardaland, ane?

Pametnjakoviči jedni.

BluPhenix ::

Perci ne razburjaj se, sej je jasno, da je kriva agencija, da zadeve ni uredila. Ni pa kriva to, da se je mali podelal, ker ne more biti kriva za to.

Ampak tudi biti čisto pasiven med problemom in govoriti bodo že drugi rešili, če jasno kažejo, da nočejo je mimo. Pač sej bi lahko uredili potniki s fantom, če že vodič ni znal. Fant bi se verjetno potem počutil boljše. Še vedno pa bi lahko agencijo prijavili, ker ni posredovala in so morali potniki sami. Ne pa da so sedeli v smradu, zavijali z očmi, ker so imeli nesposobnega vodiča in potem pisarili po forumih kako se jim je zgodila svetovna krivica. Seveda, delno se jim je zgodila, ampak niso naredili nič konretnega, da bi jo odpravili.

Kot sem že napisal, bi pomagali fantu (ki se verjetno tudi ni počutil prav fino) in potem bi rešili zadevo z vodičem (pač mu lepo povedali, da niso zadovoljni z izletom in da bodo zadevo reklamirali, pri tem vzeli njegove podatke) in nato rešili na agenciji, če agencija nebi trznila pa na zavod za zaščito potrošnikov. Zadevo bi se dalo v tistem momentu čisto lepo rešiti, ampak očitno so raje vihali nosove in si jih pokrivali z robčki, kot pa da bi odpravili problem.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Trololololo1 ::

BluPhenix drugič raje dobro preberi moja prejšnja sporočila. Od 13:00-23:00 se avtobus ni prezračil. Vodič ali pa šofer bi lahko šla po avtobusu takoj po našem odhodu da vse preverita. Vodič je že po avtobusu šel, ko nam je razdeljeval karte in je 99% zavohal, vendar se s tem ni obremenjeval, saj je sedel stran od vsega. Vodiču sem povedal, da nisem zadovoljen in tudi takoj sem poslal pritožbo na Globtour. Na Globtour-ju so se verjetno vsemu skupaj smejali. V odgovoru so mi napisali, da je njihov izlet potekal v skladu z njihovim načrtom. Očitno je vonj res bil v njihovi ponudbi. Če je temu tako ga naj naslednjič omenijo v ponudbi in bom šel na drugo agencijo. Zdaj bom verjetno pisal še na urad za zaščito potrošnikov. Upam, da mi bojo vsaj ti pomagali.

dejansan ::

no pametnjakovič perci zdaj pa razloži kako bi pa ti rešil primer

pa ja seveda, agencija je ubozga fanta najela, da se gre sredi busa usrati

pa se pravi, če človek npr. kozla na busu pa pol kljub temu, da se počisti vonj še vedno ostane bo tudi kriva agencija
dejansan

Trololololo1 ::

Če bi po našem odhodu nasprejali avtobus in po našem prihodu povedal de je bil notr slab vonj in, da če se bo pojavil še naj povedmo, da se ustavimo bi blo ql. Ne bi zdaj nič kompliciral. Tako pa je smrdelo ob 23:00notri še isto kot ob prihodu v Gardaland. Tako bi vsaj pokazal, da so poskusili rešit problem in bi se lahko zgovarjali na fant, ki bi se lahko že sam spucal v tem času. In če bi tako bilo se zdaj v tej temi ne bi pisalo notri, ker je ne bi bilo.

Ejsi_Disi ::

BluPhenix > Še vedno pa bi lahko agencijo prijavili, ker ni posredovala in so morali potniki sami. Ne pa da so sedeli v smradu, zavijali z očmi, ker so imeli nesposobnega vodiča in potem pisarili po forumih kako se jim je zgodila svetovna krivica. Seveda, delno se jim je zgodila, ampak niso naredili nič konretnega, da bi jo odpravili.

Tako je. Tudi jaz sem mnenja, da bi potniki sami lahko kaj konkretnejšega naredili. Bi Ustavili avtobus na pumpi, fanta poslali v WC, da se spuca, vrže stare gate preč. Pa magari bi mu ostali potniki kupili ene kratke hlače za jurja. Kolikor berem zadeva sploh ni bila nerešljiva. Ampak vi ste raje 8 ur sedeli v smradu, namesto da bi si vzeli pol urce in fantu pomagali. Tipični Slovenceljni. Vsak se bo raje zase brigal. ;(

Trololololo1 ::

Šel sem na izlet in ne reševalno akcijo. Če bi me že tako zelo mikalo pomagati drugim bi šel pomagat rdečem križu. Verjemite, da me takrat niti malo ni zamikalo, ko je tako smrdelo.

bzp ::

Tako kot si sel ti na izlet in ne pomagat drugim, je vodic vas odpeljal v Gardaland in ni pomagal drugim. Menda ne mislis da ima v opisu delovnih nalog brisanje riti? Jebiga, ste pac dobil tacga vodica, da ni bil nic bolj sposoben ukrepat kot 100 drugih na busu (oz. tistih 10 direktno prizadetih).

Je pa res da bi ti Globtour lahko dal kaksen popust na naslednji izlet, ceprav niso nic krivi, ampak ce jih takoj napades da hoces povracilo denarja ... nic cudnega da ne bos dobil nic.

alsb ::

Tud če niso nič krivi odgovarjajo za ustrezno izvedbo izleta.

In že profesionalnost sama bi zahtevala, da vrnejo denar.

dejansan ::

samo eni pa tudi polpismeni niste
dejansan

Trololololo1 ::

Tako kot si sel ti na izlet in ne pomagat drugim, je vodic vas odpeljal v Gardaland in ni pomagal drugim.


Jaz sem za izlet plačal, on pa ne. Plačal sem za organizacijo in vodenje izleta. Kakšna organizacija je to, če jih zjebe že ena navadna posrana rit.

bzp, če greš v trgovino po lopato in doma ugotoviš, da so ti dali zlamano, jo boš verjetno nazaj nesel. Potem se bo pa kakšen pameten prodajalec našel, ki ti bo govoril o tem kako je treba vsako stvar pri njih 100x pregledat. Lahko bi jo tudi doma popravil in bi jo normalno uporabljal, vendar zakaj bi jo popravljal, če pa si plačal novo. V trgovini ti ni nihče omenil, da boš dobil zlamano. To je čisto en debilen primer za nekatere, ki še vedno ne razumejo, da smo potniki plačali za izlet v Gardaland in ne za reševalno akcijo na poti do Gardalanda in domov.

perci ::

dejansan: Res nisi kompetenten, da bi drugim govoril, da niso pismeni.

Kaj bi agencija lahko naredila? Marsikaj. Lahko bi ga peljali nekam stuširat, mu kupili nove spodnje gate pa magari se ene pocen hlace pa mirna bosna.

dejansan ::

če bi če....:D

edit: nima smisla
dejansan

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dejansan ()

Trololololo1 ::

Problem je bil, ker vodič ni pokazal nobenega interesa, da bi se vonj odpravil.

SanAndreas ::

ja mogoče zato ker se mu ni dalo nč delati vodič pa najraje sam lenari in opazuje naravo :D
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

agencija - nepopolne informacije

Oddelek: Loža
132010 (1500) kocba
»

Maturantski -> IOS -> Katera agencija?!

Oddelek: Loža
224576 (3528) Trubadur
»

Počitnice Turčija vs Grčija ?

Oddelek: Loža
217172 (6599) barbarpapa1
»

Gardaland sest let kasneje...

Oddelek: Loža
464772 (4074) Matjazy
»

Končni izlet

Oddelek: Šola
241823 (1484) Jack69

Več podobnih tem