Forum » Programska oprema » Nadležna ikona za update v opravilni vrstici
Nadležna ikona za update v opravilni vrstici
notlemat ::
Automatic update sem dal na OFF zj mi pa skos utruja z guno ikono (rdeč ščit)!!! kako se jo naj znebim ne da bi dal update spet na ON.
Hvala
Hvala
- spremenilo: notlemat ()
;-) ::
Počakaj par dni pa izgine
Al pa stisneš tu tale meni start pa lasnosti pol maš pa v spodnjem delu okna tole zadevco pa customize daš pa tam mal urejaš
Al pa stisneš tu tale meni start pa lasnosti pol maš pa v spodnjem delu okna tole zadevco pa customize daš pa tam mal urejaš
CCfly ::
ČE se prav spomnim lahko tisto ikono izklopiš tako, da ugasneš Security Control service.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
kihc ::
control panel -> security center -> pol imaš pa na levi strani "change the way security center alerts me"
x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Security Warning - mi bo požru živce!Oddelek: Operacijski sistemi | 1980 (1673) | veteran |
» | LuknjeOddelek: Novice / Varnost | 3290 (2468) | Gandalfar |
» | Kako se znebiti nadležnega Security center?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1250) | Highlag |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8129 (8129) | darkolord |
» | Windows XP Service Pack 2 Reloaded (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8015 (8015) | Vlady |