Forum » Kaj kupiti » "Zmešnjava" glede procesorjev v prenosnikih
"Zmešnjava" glede procesorjev v prenosnikih
Karaya 52 ::
Gre za mojo zmešnjavo v glavi. Za slabo leto se umaknem iz sveta rač. pa že nimam pojma o novih tehnologijah.
Ker bom čez slab mesec bruc, si nameravam kupit prenosnik. Nekaj stvari sem že razčistil, na področju procesorjev pa sem popolnoma zmeden. Toliko oznak v katerih iščem nekaj logičnega... Pač, nočem neki na blef kupit. Če ima kdo kakšen link (in ja, uporabu sem google) al pa če vsaj malo v grobem nakaže razvejanost modelov. Študiral bom arhitekturo, delal z grafičnimi programi... se pravi da morm največ pozornosti namenit zaslonu ali čemu drugemu?
Ker bom čez slab mesec bruc, si nameravam kupit prenosnik. Nekaj stvari sem že razčistil, na področju procesorjev pa sem popolnoma zmeden. Toliko oznak v katerih iščem nekaj logičnega... Pač, nočem neki na blef kupit. Če ima kdo kakšen link (in ja, uporabu sem google) al pa če vsaj malo v grobem nakaže razvejanost modelov. Študiral bom arhitekturo, delal z grafičnimi programi... se pravi da morm največ pozornosti namenit zaslonu ali čemu drugemu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko imamo pojma o avtomobilskih pnevmatikah?Oddelek: Na cesti | 3661 (2827) | krneki0001 |
» | Porazna izkušnja v trgovini Mass! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24812 (19868) | bambam20 |
» | Smiselnost nakupa LCD TVOddelek: Zvok in slika | 1419 (1285) | kataklysm |
» | Pentax K110 za 333 EUR, se isplačaOddelek: Kaj kupiti | 1841 (1526) | Nikonja |
» | Novosti v Vista jedruOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6703 (4696) | Matako |