» »

Porazna izkušnja v trgovini Mass!

Porazna izkušnja v trgovini Mass!

1 2
3
»

korenje3 ::

jaz sem tudi kupil sandale v massu, in jih je dež ujel, pa so začeli razpadat. pred tem sem imel neke levis skoraj komplet iz usnja, ki so mi služili 10 let - do te mere, da se je podplat iz 15mm zmanjšal na 5mm.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

krneki0001 ::

Sem že nkrat napisal, pa je mo0derator zbrisal:

Kaj pa sploh kupujete v "trgovini poanredkov". V massu recimo merrell ni niti en čevelj original. Vse so kitajski ponaredki. In to slabi ponaredki za dražjo ceno, kot če bi nove preko neta naročil direkt od merrella.


V massa greš samo probat čevelj, da vidiš katero številko moraš potem preko neta naročiti.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Pr1m3 ::

shadeX je izjavil:

@Pr1m3

vse zelo hitro zrihtano tako da nasploh nimam slabih izkušenj z Massom je pa očitno tudi tam kar nekaj kitajske robe.


Čak. A da ti 2x zamenjaš cipale, to pomen da ni slaba izkušnja? To pomen da ima ta trgovina izredno slabo robo in to je slaba izkušnja. Seveda so bili prijazni in so ti zadevo zamenjali (vsaj to), ampak kaj ti pomaga če moraš po 1.mesecu nest nazaj. Tvoj čas, bencin, itd je pa zastonj ali kaj?



Ja očitno je ta kolekcija res bila zanič , sem si pa čisto sam kriv da sem še ene vzel. Je pa res da dandanes na slabo robo lahko naletiš v katerikoli trgovini ker je tričetrt vsega pač kitajskega zato ne jemljem tega kot slabo izkušnjo dokler se trudijo da je stranka srečna.

Mi ti poletni za katere sem jih nazadnje zamenjal (La Coq Sportif) držijo že vse od takrat pa so še kot novi.

Arctander ::

Mislim, da sem že enkrat nekje napisal ... če hočeš kvaliteten športni čevelj, natikače, "tevice", itd., greš v pohodniško trgovino (Iglu, Kibuba, Pro montana, Annapurna ...).

To, kar se prodaja v navadnih trgovinah z obutvijo in splošnih športnih trgovinah, je v večini primerov precenjen šrot, kjer plačaš samo videz in firmo. Narejeno je, da zdrži največ eno sezono, da te prisilijo v nov nakup čez eno leto (ko bo moderno nekaj drugega).

Zadnjič sem slučajno gledal treking superge v Sports Direct - videl sem enak model od Salomona, kot ga sam imam že 4 leta (kupljen v Nemčiji), ki pa je bil za razliko od mojega tako bogo narejen, da dvomim, da bi zdržal eno leto. Slabši materiali, tanjša membrana in podloga, slaba guma, nenatančno sešit ... za hec sem ga probal in ni bilo niti sledu o udobju, ki sem ga navajen od mojega. Ali je bil ponaredek, ali ŽNJ-razredna roba, ali pa se je tudi Salomon tako poslabšal.

bambam20 ::

Arctander je izjavil:

Mislim, da sem že enkrat nekje napisal ... če hočeš kvaliteten športni čevelj, natikače, "tevice", itd., greš v pohodniško trgovino (Iglu, Kibuba, Pro montana, Annapurna ...).




Lahko greš enostavno v Alpino :).
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obutev (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9421053 (2902) gruntfürmich
»

Moški sandali

Oddelek: Loža
464184 (2910) pierch
»

Vračilo/zamenjava blaga zaradi neustreznega svetovanja prodajalca

Oddelek: Loža
252977 (1773) bastadu
»

Obutev za na golo nogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6620231 (17843) negot

Več podobnih tem