Forum » Loža » Jutr' grem v vojsko!
Jutr' grem v vojsko!
chucki ::
v katero enoto si dodeljen?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
bzagozen ::
Ker sem medicinc so me dali v sanitetno službo, še prej pa grem v podčastniško v LJ-Polje. Če kdo kaj ve o tej vojašnici, bi bil zelo hvaležen, če bi kaj napisal.A, gre še kdo jutri not?
www.alkoma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bzagozen ()
ChiefThunder ::
sodeč po izrazu ti ni glih gud... ;)
kokrkol, naj ti hitro mine...
lp
kokrkol, naj ti hitro mine...
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Elemen_T ::
lol, kolko folka gre jutri v vojsko
Človek ne sekiri se. Kmalu boš že doma
Dons pa napedeni en orto žur
Človek ne sekiri se. Kmalu boš že doma
Dons pa napedeni en orto žur
G[e]c ::
Tale LJ-Polje je cist tema kukr sm jest slisu, sam zdej ne vem ce misliva isto tale pri btcju sej to je pomoje edina vojasnica na tem koncu. Tle je ponavad castna ceta in so zivi norci.
Drugac pa ne se sekirat, en j... pokadi pa si misli svoje
Drugac pa ne se sekirat, en j... pokadi pa si misli svoje
dex ::
za eno častniško oz. podčastniško vem, kjer nej bi blo zlo fajn, samo nimam pojma katera je (se mi pa zdi, da v bližini LJ). Tisto šolo nej bi moral nardit vsi, ki se želijo redno zaposlit v SV, kar pomen tud vse pripadnice nežnejšega spola (če se poklicnim vojakinjam lohka tko reče) ...
bzagozen ::
Mene bolj zanimajo izkušnje iz prve roke. Saj veste kako je z raznimi "sem slišal", "mi je eden reku", "se govori..."
www.alkoma.si
boha ::
jaz sem bil v tej vojašnici - franc rozman, lj-polje, pri btc-ju. včasih podčastniška (ne vem zakaj še zmeraj ne popravijo), danes pa zloglasna častna četa. je res kar je rekel gec, tam je kt' pr' norcih. no, ker si medicinc in ti je bila dodeljena sanitetna služba, pomeni da greš v zaledno četo. torej bo na easy, veliko bolj kot pa da bi bil pehota/častna četa. prva dva mesca (prva faza) se boš pač normalno uril kot vojak, mal vas bojo jebal poddesetniki (starejši vojaki), dokler ne bodo šli domov. v naslednjih 5. mesecih se boš pač izpopolnjeval in delal kot medicinc, najbrž v ambulanti. kar v redu boš skoz prišel. good luck!
sitno 213, hihi...
sitno 213, hihi...
Matek ::
...in jih sesuli s pilatusi, ki so bili tako stari, da jih kitajski high-tech radarji sploh niso zaznavali...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
g0Run7 ::
jst sem bil tudi v častni četi, seveda franc rozman. ampak samo tri(3) dni, pol sem jih pa vse poslal u bm
pol so nas pa kurbe za en teden u ambulanto zaprli in z apaurini filali to je bila žurka nora!
pol me pa niso nikdar več notr hotli vzet in domovine ne bom mogu branit če bo treba...oh srce se mi trže LOL
pol so nas pa kurbe za en teden u ambulanto zaprli in z apaurini filali to je bila žurka nora!
pol me pa niso nikdar več notr hotli vzet in domovine ne bom mogu branit če bo treba...oh srce se mi trže LOL
Zgodovina sprememb…
- spremenil: g0Run7 ()
g0Run7 ::
bzagozen: aja pa čisto konkretno, pazi se enga mal bolj močnega pezdeta okoli 36 let, spoznal ga boš po temu da je zmeraj ful rdeč u faco kot kuhan rak, un je čisto u pizdi...
sicer pa če ti ne bo všeč greš domov in je
sicer pa če ti ne bo všeč greš domov in je
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na evropske meje prihaja umetna inteligenca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 21981 (18268) | mitja |
» | Vojaška parada v LjubljaniOddelek: Problemi človeštva | 2820 (2092) | donfilipo |
» | Ukinitev vojaskega rokaOddelek: Loža | 2896 (2094) | Chessman |
» | Kam v vojsko... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5587 (4823) | SkIDiver |
» | Civilno služenje vojaškega rokaOddelek: Loža | 3236 (2489) | miha |