Forum » Zvok in slika » Izklapljanje analognega signala na Firestormu
Izklapljanje analognega signala na Firestormu
Saladin ::
Imam Abit NF7-s rev 2.0 plato z vgrajeno Firestorm zvočno kartico. Imam spojene slušalke na analogni priključek ter receiver (+ ozvočenje) na digitalni izhod.
Kadar hočem poslušati glasbo preko digitalnega izhoda (torej na receiver) lahko v nastavitvah izklopim/izklopim digitalni signal (ali pa le izklopim receiver).
Kar pa mene zanima je, če lahko na enostaven način vklopim/izklopim analogni signal na zvočni (zeleni vtikač za bananco), tako da bi mi igral le digitalni signal? Kajti imam odprt tip slušalk, ki se slišijo po celi sobi in me moti, da igrajo istočasno z receiverjem. Sedaj je edini izhod da ročno izpulim slušalke ven - a obstaja kakšna elegantnejša rešitev?
Kadar hočem poslušati glasbo preko digitalnega izhoda (torej na receiver) lahko v nastavitvah izklopim/izklopim digitalni signal (ali pa le izklopim receiver).
Kar pa mene zanima je, če lahko na enostaven način vklopim/izklopim analogni signal na zvočni (zeleni vtikač za bananco), tako da bi mi igral le digitalni signal? Kajti imam odprt tip slušalk, ki se slišijo po celi sobi in me moti, da igrajo istočasno z receiverjem. Sedaj je edini izhod da ročno izpulim slušalke ven - a obstaja kakšna elegantnejša rešitev?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
- spremenil: Saladin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC -> smart tv -> hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 5887 (5009) | St235 |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5340 (4608) | Primoz7 |
» | Težave s konfiguracijo sistema 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1807 (1659) | settler |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7929 (6684) | gumby |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (915) | gumby |