» »

Kje so podatki?

Kje so podatki?

DimmniBurek ::

Meu sm 5 Gb fileov v eni mapi in kr naenkrat jih ni več, sicer sm neki brisov, sam tega skor sigurno nism! In kar je najbolj fora je to da če kliknem na to mapo in dam lastnosti, mi pokaže 5Gb, 3800 fileov, 11map sam da jih enostavno ni! Meu sm program Folder lock, ki sm ga pol uninstallirou, in sm mozgou da morda zaradi tega sam sm ga zdej nazaj inštalirou in sploh ni nč! Pa datoteke niso bile nikoli pod skrito in mam tam naštimano da pokaže tudi skrite!
There Is No Stronger Drug Than Reality

no še tle sm skopiru datoteko s total comm., in se mi je tam ustavlo, moti me una 58... datoteka umes, ki je jest nism ustvaru!

Kaj mi res ne more noben pomagat? Če dam Nortona da mi pregleda sam to mapo je vidt te fajle sam je vmes neka ˝mapa˝ z nekimi čudnimi znaki! Rabm te podatke nujno! Kaj bi lahko blo-vsaj približno?!?

PrimozR ::

A si pogledu če je slučajn mapa al pa kej pod skrito nastavlen?? Mrbit program to kj nastav al pa kj. Praši na FolderLock trechsupport.

Mediator ::

Probaj v command line, pa tam poglej če je kaj not...Drgač pa kot je reku Pipi,FolderLock trechsupport..

Cowboy6 ::

poskusi z programom Get Data Back, maš pa za NTFS ali pa za FAT32. Jst sm enkrat pomotoma tud nekaj ogromnih zadev pobrisal, pa sem si rešil okoli 70%:\
Tukaj naj bi bil moj podpis.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Če bi imeli na STju izbiro svojega avatarja, kakšnega bi imeli?

Oddelek: Loža
372202 (1498) Tarzan
»

LEDice

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
9914 (733) Grimlord
»

LEDice na 12V

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
302231 (1633) Pudding
»

Spomin starejšega tunerja

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
61203 (1042) stromar
»

Virus, kako se ga rešiti (JS:ClassLoader:-4)

Oddelek: Programska oprema
6950 (834) majh

Več podobnih tem