Forum » Pomoč in nasveti » problem z mamo plato
problem z mamo plato
cany ::
Stvar je taka:
na plati so se mi napihlni kondenzatorji.. to napako mi je na eni firmi že enkrat en mojster popravu. zamenu mi je kondenzatorje in stvar je začela delat naprej. problem se je spet pred kratkim pojavil; isto nesem plato k temu mojstru da zadevo zamena, prestavm vse skup u novo večjo škatlo (d bo bolj luftal, k najbrš zarad tega pride do preobremenitve in posledično do te napake?), zalavfam..
na ekranu se pokaže prva slika, tam kjer ti pokaže kakšn procesor maš in za tistim bi ti moglo preštet takoj ram. tam se zadeva ustav. ne morem ne u bios.. ništa. rami so drgač čist ok-sm jih stestiru pr frednu in tut u štacuno nesu testirat...
ve kdo pomagat??
Moja kišta:
plata epox 8rda
athlon 2500+ (nič navito)
2 x 256 ddr corsair CMX 2700
ati radeon 9200
.
.
.
na plati so se mi napihlni kondenzatorji.. to napako mi je na eni firmi že enkrat en mojster popravu. zamenu mi je kondenzatorje in stvar je začela delat naprej. problem se je spet pred kratkim pojavil; isto nesem plato k temu mojstru da zadevo zamena, prestavm vse skup u novo večjo škatlo (d bo bolj luftal, k najbrš zarad tega pride do preobremenitve in posledično do te napake?), zalavfam..
na ekranu se pokaže prva slika, tam kjer ti pokaže kakšn procesor maš in za tistim bi ti moglo preštet takoj ram. tam se zadeva ustav. ne morem ne u bios.. ništa. rami so drgač čist ok-sm jih stestiru pr frednu in tut u štacuno nesu testirat...
ve kdo pomagat??
Moja kišta:
plata epox 8rda
athlon 2500+ (nič navito)
2 x 256 ddr corsair CMX 2700
ati radeon 9200
.
.
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8402 (7148) | solatko |
» | Menjava kondenzatorja na plati ? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13104 (9874) | Pyr0Beast |
» | baterija biosa pri računalnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 2340 (2023) | Pyr0Beast |
» | Pregrevanje ali premajhna voltazaOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (925) | Uporabnik2 |
» | Kako popraviti mamaplato, kjer so crknili kondenzatorji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15507 (11187) | Pyr0Beast |