» »

Motorola PEBL za Mario Sharapovo

Motorola PEBL za Mario Sharapovo

Slo-Tech - Anna Kournikova je gotovo ena najbolj znanih igralk tenisa, pa ne, ker bi osvojila kup Grand Slam naslovov, temveč zgolj zadari njenega videza -- šport in marketing sta že od pradavnine najboljša partnerja. Njena rojakinja Maria Sharapova pa je dosegla še več, poleg tega, da je lepa, je tudi uspešna v tenisu, oboje pa zna zelo dobro vnovčiti. Pogodbeno sodeluje z Motorolo (med drugim jo lahko vidite v akciji MotoMaria), ki je zanjo oblikovala posebno serijo enega najlepših Motorolinih produktov do sedaj - PEBL. Za razliko od podobnih akcij mnogih drugih proizvajalcev, ki s pomočjo zvezdnika bolje iztržijo določen model, tokrat telefona ne bo na voljo v prosti prodaji. Javnost bo doseglo zgolj 50 primerkov podpisanega belega Kamenčka, ki si jih bo treba glede na poročanje Gizmoda prislužiti v nagradni akciji.



Manj srečni oboževalci teniške lepotice z dovolj debelimi denarnicami pa bodo izdelek prav gotovo lahko kupili po astronomsko visokih cenah na vsem znanem eBay-u.

7 komentarjev

Z-lot ::

Število naravnih ruskih blondink je osupljivo. IMHO bo treba podrobneje raziskati ruski gene pool.

Pimoz ::

samo za US :S

sidd ::

naj bratrancu rečem ko je v us? mah, sej mam fon...samo bi pa ga prodal >:D

AtaStrumf ::

Evo Sharapova je pri 19-ih osvojila svoj drugi Grand Slam in sicer je zmagala danes v finalu US Open-a 6-4 6-4 proti Henin Hardenne, tako da punca res zna igrat, čeprav je tudi Kournikova kar fajn špilala dokler ji niso začele druge neumnosti po glavi hodit. Jutri bo pa še moško finale Federer : Roddick :) in pa naša Srebotnikova je s pomočjo safinove sestre Dinare prišla do finala v ženskih dvojicah. Zna bit zelo zanimivo >:D.

Drugače pa ima Motorola zelo agresivno reklamno kampanijo zadnje čase, saj je takorekoč povsod. Tudi na kapci od Sharapovega očeta sem videl logo danes, ko je nekoga klical s čim drugim kot motorolo (eno od britvic) takoj po zmagi, s tem da ni nič govoril, samo držal ga je pri ušesu in se kislo smehljal. Sumljivo to :\, kot da niso ravno na TV-ju vidl, ane?!?! Pismo kam bojo še šli s tem marketingom danes. Ne samo da gledamo reklame pred začetkom filma v kinu za katerega smo drago plačali, moramo potem med jedenjem preplačane pokovke in pitjem preplačane in izvetrene coca-cole v filmu gledati še in your face 30" Appleove zaslone, iPode, iBooke, Evian vodo (tudi na US Openu letos, ko se je Nadal hecal, ko je ravnal etiketo na flaški tako zelo očitno v kamero) Dell računalnike, Nikon fotoaparate ipd. It sux huge time!

Tale "šodr" si lahk pa kr v rit vtaknejo, kar se mene tiče. Mi grejo o tako zelo na jetra z raznimi ultra limited edition verzijami, ki se prodajajo po smešnih cenah pol. Kako je lahk folk tolk neumen, da to pol dejansko kupuje? Fu***** fashion victims!

Zgodovina sprememb…

Matev ::

Kako je lahk folk tolk neumen, da to pol dejansko kupuje? Fu***** fashion victims!


iz enakega razloga kupujejo kot nekdo recimo kupuje sličice action hero junakov
pač zbirajo - in se hvalijo s tem

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matev ()

DJ MartiNi ::

Tole novico (+komentarje) sem prebral samo zaradi fajn slikce.....8-)

Ja že vedo kako se prodaja (tako dobra kot slaba) roba.

Na kratko o marketingu 1. Na zabavi zagledaš privlačno žensko preko sobe. Pristopiš k njej in rečeš: "Živio, sem zelo dober v postelji. Bi radi preizkusili?" To je direktni marketing! 2. Na zabavi zagledaš privlačno žensko preko sobe. Daš prijatelju za pijačo, da stopi k njej in reče: "Živio, moj prijatelj tam čez je zelo dober v postelji. Bi radi preizkusili? To je oglaševanje! 3. Na zabavi zagledaš privlačno žensko preko sobe. Izvrtaš številko njenega mobitela in jo pokličeš. Najprej malo poklepetata, potem pa rečeš. "Živio, sem zelo dober v postelji. Bi radi preizkusili?" To je tele-marketing! 4. Na zabavi zagledaš privlačno žensko preko sobe. Pristopiš, izraziš spoštovanje, jo spomniš na zadnje srečanje, jo spraviš v smeh in dobro voljo, potem pa receš: "Živio, sem zelo dober v postelji. Bi radi preizkusili?" To je upravljanje odnosov s strankami! 5. Na zabavi zagledaš privlačno žensko preko sobe. Ona pristopi in reče: "Živio, slišala sem, da ste zelo dobri v postelji. Rada bi preizkusila!" To je moč blagovne znamke!
1:Phenom II X3 720BE/ASRock 970M Pro3/2x8GB G.Skill Aegis/Radeon HD2600XT
2:Athlon X2 BE-2300/Foxconn A7DA-S/2x2GB A-Data PC2-6400/Radeon HD3300

Ch4N93 ::

^^mala šola marketinga :D

Meni sicer Motorole ne sedejo zaradi "čudnega" menija, ampak Marie pa bi se dalo navadit. :)
Mario se sicer da videt tudi v Nike so pretty reklamah.
Ni nam lahko...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CES se je začel

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
205025 (3986) darkolord
»

Nevarni Mišek

Oddelek: Novice / Ostale najave
184004 (3414) we_are_borg
»

Novosti iz Appla

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
235260 (4398) Sba
»

Izid Wii-ja se bliža

Oddelek: Novice / Konzole
123501 (3052) Tr0n
»

Xbox360 z bojnimi poškodbami

Oddelek: Novice / Konzole
63287 (2783) mtjz33

Več podobnih tem