Forum » Pomoč in nasveti » Desktop problemi z ozadjem
Desktop problemi z ozadjem
bagi ::
Zivio mam en zanimiv problem ki se ga ne morem znebiti - in sicer v win XP SP2 nikakor ne morem spreminjati ozadja? pred kakim mesecom sem ga hotel spremeniti pa mi funkcija sploh ne dela - odprem jezicek DESKTOP nakar spodaj ne morem izbrati nobene od slikc in tudi s kasnim drugim programom ne morem zamenjati ozadja.
Kaksna ideja kaj bi lahko bilo?
Lp Bagi
Kaksna ideja kaj bi lahko bilo?
Lp Bagi
Bagi
MihaFirst ::
ja, lahko greš v My Pictures, pa desni gumb na slikco pa Set as Desktop backgrodun al neki takega...
www.gamma.si
bagi ::
Ja to vem da se da narediti ampak tudi to ne gre -> ne spremeni ozadja sm ze nad vsem obupal - sedaj razmisljam o ponovni namestitvi windowsov sam ne vem ce se mi splaca sam zaradi tega
Bagi
stalker ::
Jaz imam isti problem! Ne morem dat nobene slike za ozadje, vse kar lahko spremenim je barva ozadja. Polje, kjer izbiraš slike, je onemogočeno, funkcija set as desktop background ne dela... Ne vem, kako je bilo prej, ampak to napako sem opazil šele potem, ko je bila sestra na računalniku, pa mi je zaprla firewall (ker ji ni kazalo smeškotov v messengerju ) in sm dubu kup spywarea in virusov gor (pa je bila samo 10 minut pri računalniku ). Sedaj sem čist, kolikor sem pregledal sistem z AV programi. Se komu kaj sanja o rešitvi, ker OS ne mislim ponovno naložit...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stalker ()
amigo_no1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ozadje na dveh monitorjihOddelek: Pomoč in nasveti | 3641 (3472) | Janac |
» | My Computer in ozadjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1292 (1190) | marko88 |
» | Problem Ozadja, gledanja slik,...Oddelek: Pomoč in nasveti | 946 (865) | MihaFirst |
» | kako do visje osvezevalne frekvence pri OpenGl?Oddelek: Igre | 971 (864) | pivmik |
» | KONVERZIJA IZ GIF. V BMP. !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1307 (1174) | abcde7 |